|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ramazcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2016 Saat 13:18 |
![]() ![]() hocam selamlar 25 aylık oğlumun dün geceden beri 39.5 kadar çıkan ateşi nadiren hapşırık ve öksürük var burnu tıkalı değil ama sulu bir tanesi sadece iştah orta halli cold mix serum fiz ve ılık içecek veriyorum çoğunlukla evde sadece ctesi karda oynadı bayağı ayriyetten son üst azı dişide çıkıyor herşey ağızda hocam dr götürüp malum antibiyotik içirmek istemiyorum burda özel hast yok devlet hast kan tahlili yapın desem sanmıyorum yapsınlar hocam dilde pas ağız kokusu ve ateş diyosunuz biliyorum ateş var ağız kokusu yok dildeki pası bir türlü anlayamıyorum birde emiyorda çünkü zor zahmet resim çektim ama çok iyi değil görüntü inşallah anlaşılır birde hocam bakteriyelde anlamadım diyelim ilaç içmezse ne olur
Düzenleyen Ramazcan - 18 Oca 2016 Saat 14:08 |
|
Aybarsın Annesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip!! Sakin antibiyotik kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Ramazcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler hocam ilginiz için zaten bugün burun akıntısı göz yaşarması başladı ateşi kaç gün sürer hocam ateş düşürücü vermemek için direniyorum son olarakakşam iki tez terledi hocam sizin eski yöntem terletmeye karşı olmadığınızı biliyorum en erken kaç yaş için sakıncası yok yazılarınıza baktım ama bulamadım yoruyoruz hocam kusura bakmayın ne olur
|
|
Aybarsın Annesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
4-8 gun arasi atesi olacak, sansiniza! Ates ile fazla ugrasmayin, ancak ates beraberinde agri olursa ates dusurucu kullanin.
|
|
![]() |
|
hocam tekrardan selamlar çok şükür ateşi atlattık ilaçsız hastalığıda sonra bana geçti yalnız hocam oğlumun dilinde bugün uç tarafında iğne ucu kadar aft çıktı birde dil kenarında nasıl desem yarık yarık gibi pürüzlü gibi bir yara sonra akşamüstü aynı yara bendede çıktı korkutuyorlar çünkü oğlumun bir ayda 4.cü aftı dil ucunda sadece minicik 2 sinde ateşliydi ilaç vermedim fakat diğer ikisi çıktığında sorun yoktu bu aftlar nedir hocam ufacık çocukta daha 25 aylık
Düzenleyen Ramazcan - 20 Oca 2016 Saat 15:43 |
|
Aybarsın Annesi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onlar; "Aft"
degil, Griplerde olur, kendiliginden gecer. Aftlar, kucuk "cukurcuklar" seklindedir.
|
|
![]() |
|
teşekkürler hocam zamanınızı ayırıp bizi bilgilendirdiğiniz için
|
|
Aybarsın Annesi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|