Merhaba özlem hanım siteden ve çeşitli kaynaklardan bu konuyu araştırdım.Oğlum şuanda 8 yaşında 3 yaşında anaokuluna başlamıştı hep uslu başarılı ama yeterince dikkatini vermiyor derdi öğretmenleri.Taekwondo ve yüzme derslerinde de farklı yerler ve farklı hocalardan bize iletilen hep aynı şeylerdi başarılı,akıllı,uslu ancak dikkatini yeterince vermiyor aynı şeyi bir çok kez söylemek zorunda kalıyoruz şeklindeydi.Bende evde aynı şeyi bir çok kez söylüyorum.Çok unutkan sanki beni dinlemiyor gibi görünüyor ama sorduğumda ne söylediğimi cevap verebiliyor.Bazen çıldırıyorum. Bu yıl 2. sınıfta ve sınav olmaya başladılar yaptığı hatalar hep dikkatsizlik en zor sorular çözülmüş en basitler bariz dikkatsizikten kaynaklı hatalar.Bu arada bir kardeşi oldu kıskançlık falan yapmıyor ancak bundan benimde varmıydı şeklinde sorular soruyor bu konuda pek sorunumuz yok açıkçası. Ben şimdi ne yapmalıyım bana bir yol gösterirmisiniz ? Test yaptırsak şimdi ders dönemi uzun işlemlermi ? zaman alacak şeylermi
en önemliside sınıflarında böyle bir çocuk var ama onda öğrenme güçlüğü falanda var.Bunu biliyor onu dr a götürürken ne söylemeliyim.?Çünkü arkadaşı için üzülüyor.Bunun kötü birşey olduğunu düşünüyor.