Devlet Anaokulları ( Anasınıfı ) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 38394041> |
Yazar | |
dilek yiğitcan
Altın Üye Kayıt Tarihi: 31 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3604 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
sağlık olsun canım inşallah bidahaki sefere
Düzenleyen dilek yiğitcan - 24 Oca 2014 Saat 19:40 |
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
pinar35
Altın Üye Kayıt Tarihi: 23 Mar 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
iyiki orda olmamışım orada olsaydım öğretmenle tartışırdım kesin.
Sesi soluğu çıkmayan, başkalarını incitmeyen laf söylemeyen yavruma sen kalkmış arkadaşlarını saygı göstermede zorlanıyor, hareketli olduğu için sabırsız davranışlar sergiliyor yazmış.
Genel anlamda çok çok güzel şeyler yazmış ama bu durumu iyi gözlemleyememiş.
kızımın sabırsız olduğu doğru ama hareketli değil hele hele saygısız hiç değil biri incinmesin diye küçücük çocuktan dayak yiyen biri hatta...
|
|
dilek yiğitcan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
|
öğretmende suç var bu hareketini görmüşse oturup konuşması lazımdı onun yanında o eğitiyo onlar küçük nedim canım sıkma canın
|
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
elvin24
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 30 Eki 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
merhaba kızlar iyi tatiller yarı yılı getirdik .. eski üyeyim ama uzun zamandır gelemiyordum paşam şimdiden okulunu özledi bile
|
|
pinar35
Altın Üye Kayıt Tarihi: 23 Mar 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende ona göre anlatırdım kızıma.
|
|
dilek yiğitcan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
|
kızının canı sağolsunda bunlarda geçer çocuk daha öğrenecekleri yaşı yacakları o kadar şey var ki bunlar yanında toplu iğne kalır sıkma canın
|
|
|
|
helin
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 10 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 273 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam kızlar ailece okula başladık.ben eşim oğlum başladık okula.tatilde adanada ailemin yanındaydım.çocuklar gelmek hiç istemediler.oğlumun karnesi çok güzeldi.bizim öğretmen olumsuz bir şey olduğunda bizimle paylaşıyor zaten.bazen de ben ondan yardım istiyorum.terzi kendi söküğünü dikemezmiş
|
|
elvin24
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 30 Eki 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bak o söz çok doğru helin okul maratonu başladı tatile fazla kaptırdık kendimizi alışamadık daha
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 38394041> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|