|
Devlet Anaokulları ( Anasınıfı ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 41> |
Yazar | |
miss hugolina ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9455 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2754 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allah korusun ne kadar korkunç bir kaza!! benim oğlumda fazla hareketli bir çocuk ve malesef ne yaparsak yapalım hareketlerini kontrol etmeyi öğrenemedi. sonucunu düşünmeden deli gibi koşabiliyor, önünen bakmadan atlıyor zıplıyor. sonucu tabi bol bol düşmee, çarpma, yaralanma.. geçen yıl 3 kez okulda kaza geçirdi. birisinde kulak kepçesi yırtılıyordu az daha.. şimdi ana okulu, sınıf kalabalık, üst katlarda büyük çocuklar var. çok korkuyorum bu tip kazalardan. allah korusun hepimizin çocuklarını ne diyeyim
|
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Ay suna Allah mı korumuş denir Yuh arkadaş emanet çocuk bunlar öğretmenliği geçtim en azından özenli bir bakım yapsalar
![]() |
|
![]() |
|
miss hugolina ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9455 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Evet Gülsenciğim malesef
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Kızım Bayram öncesi 2 gün okula gidemedi.Vee ardından bayram...Dün okula bıraktım 1 saat sonra öğretmeni aradı,ayşe sude'yi susturamamışlar |
|
![]() |
|
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 9243 |
Biz ne denediysek olmadı Suna'cım, malesef gitmiyor iki haftadır.
![]() ![]() |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
|
serapefe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eki 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
geçen sene benim oğluşta gitmek istemedi ve bizde yollamadık bi sene hakkın varmış öğretmenin biraz küçük bu sene gelmeyebilir ama seneye mecbur gelmesi gerekiyor dediğini anlattık ve gitmedi bu sene tam gün gidiyor ve isteyerek iyiki zorlamamışız ama seneye gitmek zorunda olduğunu hep empoze ettik ve şükür sorunsuz atlattık eğer istemiyorsa yani çok zorlanıyorsa sizde bi sene bekleyin derim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 41> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|