Devlet Anaokulları ( Anasınıfı ) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 41> |
Yazar | |
Kevser
Moderatör Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Keşke Ankarada olsaymışsınız burak7 Başka bir ile çocuğu göndermek imkansız gibi bişey.
|
|
Kevser
Moderatör Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Gülsenim çıtır simitim , 53 kilocum bir avuç modum benim iyi ki burayı açmışsın, ben de içimi dökecek yer arıyordum
Şöyle ki ; ben Şevvali (61 aylık) hemen yanımızdaki devlet okulunun ana sınıfına yazdırdım ve ilk gün götürdüm. Ama ana sınıfı demeye bin şahit ister sanki yüz yıldır kullanılmıyor Geçen seneden oynanmış oyun hamurları, sulu boya fırçaları, kağıt kalemler bile ortalıkta duruyor toz desen dolapların üstüne gri örtü örtmüşsün gibi bakıcı olacak mı diyoruz, "siz maaşını ve sigortasını öderseniz neden olmasın" cevabını alıyoruz. ben ona da razı oldum ama koca sınıfta tek kaldım, kadınlar beni dövecekti ertesi gün götürmedim oraya. özel bir ana sınıfına çok cüzi bir ücretle verdim.dört dörtlük bakılacak ve gözüm arkada kalmayacak. sabah 10:00 da kahvaltı, 12:30 da öğle yemeği (yemek pilav yoğurt gibi...) 14:30 da ikindi çayı var. saat 16:00 da eve gönderiyorlar, çok da yakın. Eyyyyy devletttt !!!! Madem ana sınıfı açtın, bu çocuklara hani "bakıcı ana" ?????? Bakıcı parasını devlet karşılamadıktan sonra ne anladım ben ana sınıfından Ayrıca, devlette de özelde de Şevvalin yaşında o kadar az kişi kalmış ki... Millet aceleye 1. sınıfa yazdırmış tüm bebeleri demek ki Fatoşun dediği gibi, hemen gönderiyorlar ki çocukları prof. çıksın |
|
burak7
Altın Üye Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2754 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
teşekkür ederim kevsercim, bunu takip edeceğim.
|
|
burak7
Altın Üye Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2754 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
devlet ana okulları bulundukları muhite göre acayip farklılıklar gösteriyor. bizim oturduğumuz yerdeki ana okulu bakımsız ve kötü bir okul, ancak evimize araçla 15 dakika mesafedeki gelir seviyesi daha yüksek bir bölgesindeki ana okulu ise oldukça bakımlı ve güzel. bende oğlumu oraya kayıt ettirdim. birde devlet kreşinde yardımcı anne özellerdeki gibi deil. mesela asla terleyen çocuğun üstünü değiştirmiyorlar, sırtına birşey koymuyorlar. öğretmenimiz açık açık söyledi, bizim bununla uğraşacak zamanımız yok, beklemeyin bu hizmeti diye. sınıfa yardımcı olan bir bayan var ama oda okulun diğer işlerini de yaptığından çok verim alamıyoruz. zaten öğretmen o konuda da uyardı, yardımcı anneyi rahatsız etmeyecekmişiz! çok otoriter bir öğretmenimiz var.
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9455 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Fatoş'cuğum bu bahsettiğim,benim minik kızımın anaokulu...Tabii tek sınıfı onlara kaldıGerisini imam hatip ortaokulu yapmışlarÇarşamba günü beslenme sırası bendeydi,arabadan yemekleri indirirken kızım basamakta beni bekliyordu,ortaokul öğrencileri öyle hızlı koşturuyorlardı ki,kızımı eziyorlardıçok zor bizim işimiz
|
|
KUZEY&MİRA
Altın Üye Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2586 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kızlar bizim daha var ama merak ettiğimdemden soruyorum...Anasınıfına iki yıl üstüste kayıt ettirebiliyomuyuz...
Yoksa sadece bir yıl gönderip ardından ilk okulama yollamak lazım.. |
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Zübeydem Seha 3 yıl gitti anaokuluna ne diyosun
|
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
febaa2
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1744 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
2 yıl üst üste kayıt olıyor
bizim yakınımızdaki devlet okuluda imam hatip oldu ama anasınıfınıngirişini faklı bir kapıdan verdiler zübeyde belki öyle bir öneri getiebilirsin birde ufak tuvaletler ayrıca ana sınıfının yanına yapmışlardı aklın yolu bir düşününce oluyorda bizim yöneticiler düşünmüyor
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 41> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|