|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
nisam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam azaldi gececek derken iki gundur cok siddetli oksuruyor.bu aksam uyurkende oksuruor.oksurmemek icin zorluo kendini istemsiz bi oksuruk.sirtini dinledim simdi nefes verirken ciyk gicirti gibi sesler geliyor.
Surekli araliksiz 5snyede bir oksuruyor.oksururken oguruyor bazen. Grip mi hocam bu ya.nasil bisey anlamadim.2 3sefer azalip cogaldi.tekrar basa.Boğazlarına bakiorum kizarik.burnu onceki gibi yesilimsi deil seffaf yapiskansi. Siz dersinizya koyu yesil akinti hastaligin sonu diye.bizimki yesilden basladi sefaflasti.????? ?????? Tskrederim
|
|
![]() |
|
nisam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
Simdi tekrar dinledim sirtindan nefes alip verirkende sesler var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120405 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates yoksa; onemli degildir.
Uyandiginda; kosup-azabiliyorsa, onemli degildir. |
|
![]() |
|
Hocam mrhb.bugun kontrole gittik kbbye.sira beklerken kosup oynadi cok oksurdu.doktora girincede cocugu hic muayene etmeden cocuk doktoruna gidin ciğerlerini dinlesin dedi.cocuk doktoruda cigerinin sol tarafinda tikanmalar var dedi alerjik bronsit teshisini koydu.alerjik durumu oldumu hic dedi.bende hayir ddedim var desem alerji ilaci verecek diye.bricanly surup verdi.ilaci almadim.
Tekrar kbb girdik cocuk doktoruun dediklerini soyledik yine muayene etmedi.verilen ilaclari kullanmaya devam edin 3gun sonra tekrar gelin dedi.durum bu hocam. Kizimda 2gun kuru ve surekli oksurdu.bugnde sabah oksuruk balgamli gibi yine azaldi birden tektuk oksuruyoe.nurun akintisi yine yesilimsi oldu.baska belirti yok. Ilaclari kullanmiorum.napicami sasirdim artik etrafimdakilerin cocuk oksurdugunu duyduklarindaki bakislarindan.ilac kullanmiorum diye ki laflarindan😩😩😩 ?????????
|
|
![]() |
|
Hocam eski soru cvplari okuyorum.okuyorum ama bana bisi deyin lutfen bogulurcasina oksuruyor ara ara.kuru da deil balgamlida deil anlamadim.bogazlari kipkirmizi dili pasli gibi ama artik kizimda dayanamior bende dayanamiorum
Sizin dediklerinizi yapiorum ilac kullanmiorum sicak buhar banyosu yapiorum her aksam uyumadan.sf bal limon zencefil.cok kotu oksuruyor.korkuyorum lutfen bana cvp verin ?????
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120405 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ates yoksa,
2- Halsizligi yoksa, onemli bir sey yok demektir. Azdigi gun, daha cok oksurecektir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|