|
Devit damla |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ecenevzat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2025 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ecenevzat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Saat 20 Dakika önce Saat 14:50 |
Hocam merhaba bu devit damla onermisiniz 2 yaşından sonra senede bir defa devit 3 300.000 I.U olan degilmi ben eczanden aldım cocuklara veriyim diye biri 2 yaşında biri 7
|
|
![]() |
|
Ecenevzat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2025 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ecenevzat
![]() ![]() ![]() ![]() |
İkisindede kansızlık var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
D vitamini ile kansızlığın NE ALAKASI VAR!!!
1- Dvit3 ampul, adı üstünde = AMPUL!!!!! DAMLA DEĞİL.. Damlası bir işe yaramaz. Senede bir defa 1 ampul Dvit3 alınması her yaş için geçerli ve gereklidir. Ancak; Türkiye gibi geri ülkelerde, süt ve süt ürünlerine, gelişmiş ülkelerde olduğu gibi D vitamin takviyesi başlarsa, o zaman ampul yerine damlalar kullanılır. 2- Sizin; "kansızlık var" demenizin benim için hiçbir anlamı yok!!! Hgb değerleri kaç?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ecenevzat
Hocam hgb değeri kaç bilmiyorum hocamda sizin dediniz diye eczaneden aldım 300.000 bin yaziyo devit üstünde çocuklara ağır gelirmi eczacı fazla gelir dedi gerek yok bunu kullanmanıza demir eksikligi kansızlık yoksa falan dedi bende kansızlık var ikiisnde diye söyledim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ecenevzat
Dediğiniz gibi damla değil hocam yanlış yazdım ampul devit 300.000 ıu yazıyor üstünde 2 yaş ve 7 yasa uygun olur mu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|