Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Devam Maması Vermelimiyim ???
  SSS SSS  Forumu Ara Arama  Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuDevam Maması Vermelimiyim ???

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2008 Saat 01:02
Bıraktı Habibeciğim Cry iki hafta direndim, gece uykusunda verdim, ağladı almadı Cry Canım sabah emziriyorsan, akşam hemen eve gelince de emzirirsin, formül mama şart değil, ben emzirdiğim dönemler dediğim gibi dışarıya çıkınca benim için çok büyük kurtarıcıydı, birde gece yatarken veriyordum Smile
Yukarı Dön
emiralp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2008 Saat 10:18
fatoş sağol canım.elifcim ağzının tadını bilememiş.sonra arasada bulamayacak tatlı kızTongueolsun diğer şeylerle telafi edilir.bakalım emir alp ne yapacak zamanla.
ben kullanmayayım o zaman.çünkü arada oluyor öyle.zaten bir ara aldım işe gitmem gerekirken  o zaman emir alp 4 aylıktı .içmedi devam sütünü.şimdide içeceğini sanmıyorum.Big%20smile
öpüyorum canım sağol..Clown
Yukarı Dön
ceyy Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 720
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2008 Saat 01:59
canım bazı bebekler devam mamasını reddedebiliyor anne sütünden ayırt edebilir benim oğlum ne yaptıysak kabul etmemişti 7,5 aylık başlamayı düşünüyorsan bir kaç deneme yap istersen ama genede uzmanımıza bi sor istersen Clown
Yukarı Dön
botag Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2008 Saat 17:32
Kızım 11.5 aylık.İlk 6 ay sadece anne sütü verdim.6 aydan itibaren sadece gece yatmadan 1 biberon devam maması vermeye başladım.şimdi hala hem emziriyorum hem de yatarken mamayı içiriyorum.Böylece daha tok oluyor ve daha uzun süre kalkmadan uyuyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.