Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - derin dondurucudaki sütler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuderin dondurucudaki sütler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
devrimtipi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2008 Saat 11:21
Orjinalini yazan: melek uslu melek uslu Yazdı:

canım bende sütümü dondurdum kokusu ve tadı öyleydi yani kötü kokuyordu....Ama  normalmiş bende banal hanıma sormuştum  ...
Asya da biberonu asla kabul etmedi   sütlerimin birkısmını verdinm birkısmını bende kahvaltısında kullanıyorum ...

merhaba, "bir kısmını verdim" derken neyi kastediyorsun. yani bardakla içti mi bir kısmını? bardakla da denedim, ilk yudumu alıyor sonra başını çeviriyor. bakalım başka yöntemler de deneyeyim.
teşekkürler hepinize.
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2008 Saat 11:53
sabah kahvaltısını meyve pürelerine de ekleyebilirsin yazık ya çok acıdım şimdi sütlere Disapproveaklıma ne geldi yetiştirme yurtlarındaki yeni doğan bölümünde kalan bebekler anne sütünden mahrumlar keşke böyle imkan verilse de oraya bıraksanız sütleri ama olurmu bilmiyorum tabiki sadece onlar için çok üzülüyorumCryCryCryCryanne kokusundan mahrum büyüyorlarCryCryCryCryCry
Yukarı Dön
sedef Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 31
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2008 Saat 14:37
aynı sorunu bende yaşıyorum.Dktr muza çözdürdüğüm1poşet süt götürdüm.Bana göre çok kötü kokuyordu.Tadıda çok fenaydı.Veremedim.Dktr normal ver dedi ama ben hala veremiyorum.Sabah taze taze sağıp kahvaltısına katıyorum.
Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2008 Saat 17:37
Arkadaşlar Merhaba

Çalıştığım için bebeğime 2 gündür dondurduğum poşetteki sütleri vermeye çalışıyorum ama bebişim içmiyor,sütün rengi de sarıya dönük bir renk alıyor,sizlerin de böyle oluyor mu?sütlerin bozulmuş olabileceğinden endişeleniyorum.
Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2008 Saat 18:21
RENGİ NORMAL HATTA KOKUSU VE TADIDA KÖTÜDÜR BEN BENAL HANIMA SORDUM NORMAL YANITI ALDIM BENIM KIZIMDA KABUL ETMEDİ BİBERONU DİLİYLE İTTİ KAŞIKLA VERMEYE ÇALIŞTIM BİR SÜRE SONRA AGLAMAYA BASLADI VE BAZENDE KUSUYODU
SÜTLERİMİN ÇOĞUNU BAŞKA BİR BEBEĞE VERDİM AYIRDIKLARIMI ŞİMDİ KAHVALTISINDA KULLANIYORUM KAHVALTIDA SORUN OLMADI SENDE ÖYLE DENE  BİDE ZAMANLA ALIŞIYOLAR BİBERONU ASLA ALMADMIŞTI ŞİMDİ KENDİSİ ALIYO BARDAKDA VERDİM SÜTÜ ONU BİLE İÇTİ
MAALESEF BAZI BEBEKLER KOLAY UYUM SAĞLAMIYORLARUnhappyUnhappy
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2008 Saat 18:51
Orjinalini yazan: bilgeakgun bilgeakgun Yazdı:

Arkadaşlar Merhaba

Çalıştığım için bebeğime 2 gündür dondurduğum poşetteki sütleri vermeye çalışıyorum ama bebişim içmiyor,sütün rengi de sarıya dönük bir renk alıyor,sizlerin de böyle oluyor mu?sütlerin bozulmuş olabileceğinden endişeleniyorum.

normal canım, donunca sütün rengi değişir...donan sütün 6 ay ömrü vardır.Thumbs%20Up
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2008 Saat 09:49
Normal. Çözününce sarı renk alıyor.
Yukarı Dön
emiralp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 797
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2008 Saat 09:56
benimde sağarken bembeyaz bir rengi oluyor.ertesi gün verecekken sarımsı bir renk.dondurduklarımda öyleydi.meraklanma normal yani.sevgiler.Clown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.