|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
Yagmurum
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: DeriGönderim Zamanı: 10 Şub 2016 Saat 17:09 |
|
İyi günler Kadir bey. Daha öncede sormuştum 8 aylık oldu kızım. Deri altı kanamaları devam edince bi göstermek istedim. Sonuçlar güzel ama insan yanlış sonuçsa diye de aklından geçiriyor. 2 farklı doktora gittim. Birisi bir kaç güne geçiyorsa önemli birşey değildir dedi. Diğeri ise kan aldırıp sonuçlar güzel önemli değil dedi. Yani geçiyorsa önemli değildir diye cümleler kurmadı. Hamgi hastalıklaeda olur bama onları saydı e tabi benfe korktum. Birde çok ıkınarak kaka yapıyor ona bağladı. Benim merak ettiğim ise ıkınma sonucu bacaktan koldan çıkar mı:/ yüzümden ensesinden çıkıyor ve bacak ve kollardan. Hangi durumlarda deri altı kanamaları tehlikelidir açıklarsanız ona göre erkenden tedbir alınmış olunur. Kafamda ki düşüncelerden tekrar kan bile aldırmak istedim ama önce size tekrardan danışmak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Şub 2016 Saat 18:46 |
|
Sadece ikinmakla degil; kusma, oksurme ve ogurme ile de cilt alti kanamalari olur. Yapilan Testlerin tamamini bana iletin. Kanama-Pihtilasma zamanlarina da bakildimi?
|
|
![]() |
|
Yagmurum
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Şub 2016 Saat 10:11 |
|
|
![]() |
|
Yagmurum
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Şub 2016 Saat 10:15 |
|
Sadece bunlara bakıldı. Ikınma öksürme de yüz ve göbek kasılıyor. Bacak ve koldada olunca korktum o yüzden. Sizce tekrar kan aldırayım mı? İnanın içim hiç huzurlu değil. Sanki birşeyler ters gidiyor. Bu arada bebeğimin geneş durumu çok güzel. Kilo alımı iyi. Bu hafta 200 gr birden almış. Grip olmasına rağmen hareketleri çok iyi. Hastalık söz konusu olunca Bu deri altı kanamalarının yanında başka sıkıntılar olması gerekiyor mu?
|
|
![]() |
|
Yagmurum
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Şub 2016 Saat 10:20 |
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Şub 2016 Saat 18:11 |
|
SADECE: gecirmekte oldugu Viral(Gripal) enfeksiyona bagli ufak-tefek degisiklikler var. Bir kan hastaligi degil.. "Kapiller fragilite" denilen, kilcal damarlarin, kolay catlamasi olabilir , ona da bir sey yapilmaz, zamanla duzelir. Hicbir sey yapmayin. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin, sakin "Soguk alginligi, Oksuruk surubu" gibi ilaclari kullanmayin. Kazik yememeniz icin, cok okumaniz gerekiyor.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Şub 2016 Saat 18:17 |
|
![]() |
|
Yagmurum
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Şub 2016 Saat 18:40 |
|
Gribi henüz 2 gündür geçiriyoruz. 2. Dediğiniz ise ensesinde ve yanaklarında ince ince kırmızı damarlar çıkıyor kaybolup tekrar çıkıyor. Eğer belirtileri buysa birde bunları yaşıyoruz ama ben pek endişelenmemiştim doğrusu. Grip için sadece sizden okuduklarımı uyguluyorum. Tek sorunumuz burun tıkanıklığı başka şikayetimiz yok çok şükür o yüzden yaşasın anne sütü:)
|
|
![]() |
|
Yagmurum
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Şub 2016 Saat 18:43 |
|
Birşey daha sormak istiyorum. Kızım fena kabız. Kız çocukları bu konuda anneye çekiyor yazınızı okumuştum. Maalesef benimde küçüklüğüm kabızlıkla geçmiş. 3 yaşında hemoroid oluşmuş. Kızım içinde doktor debriat verdi ama hiç etkili olmadı. Kayısı suyu armut herşeyi denedik yok hala aynı. Çok zorlanıyor ve yapamıyor. Yapsada uzun sert çıkarıyor. Debriat dışında ne yapalım? Yok mu bu kabızlığa çözüm:/
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|