Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Deniz bayhan boğaz enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDeniz bayhan boğaz enfeksiyonu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elif bayhan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elif bayhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Deniz bayhan boğaz enfeksiyonu
    Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2017 Saat 13:32
Hocam Merhaba ben sitenize yeni üye oldum.benim 1 yaşında bir kızım var ve suanda boğaz enfeksiyonu geçiriyor. Gece acile gittiğimizde Augmentin antibiyotik verdiler. Ben kan tahlili yapılmadan antibiyotik neden verildiğini sordum ve akabinde kan tahlili yaptılar. Kan tahlilleri gayet normal çıktı.   Bundan bir gün önce de acile gittik ve beta testi yaptılar o zaman antibiyotik kullanımına gerek olmadığını söylemişlerdi. Ertesi gün ezbere başka bir acil Dr unun antibiyotik vermesi beni rahatsız etti açıkçası. Bu arada 4 gündür sürekli atesimiz yükseliyor Calpol ve pedifen ile düşürüyoruz.acil yardimci olursanız çok sevinirim.  Şimdiden teşekkürler .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118611
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2017 Saat 18:52
Lokosit(WBC) degeriniz; Normal veya dusuk ise, kesinlikle Viral enfeksiyon (Grip) geciriyor demektir, sakin
Antibiyotik kullanmayin..
1 yasinda bir cocukta; Streptokok enfeksiyonu GORULMEZ...  Strep-A Testi ile, okul zamani ugrasin!!!
Grip icin; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin..
Teferruatini eski maillerden okuyun..  
Ates ile fazla ugrasmayin.. Turk doktorlari Ates'in niye ciktigini, mekanizmasini, yararlarini ve  vazifesini
filan bilmezler... Onlarin sizi ates ile korkutmalarina aldanmayin. 
Onlar; Ates ile Sicak carpmasini AYNI sey zannederler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.