|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elif bayhan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağu 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elif bayhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2017 Saat 13:32 |
Hocam Merhaba ben sitenize yeni üye oldum.benim 1 yaşında bir kızım var ve suanda boğaz enfeksiyonu geçiriyor. Gece acile gittiğimizde Augmentin antibiyotik verdiler. Ben kan tahlili yapılmadan antibiyotik neden verildiğini sordum ve akabinde kan tahlili yaptılar. Kan tahlilleri gayet normal çıktı. Bundan bir gün önce de acile gittik ve beta testi yaptılar o zaman antibiyotik kullanımına gerek olmadığını söylemişlerdi. Ertesi gün ezbere başka bir acil Dr unun antibiyotik vermesi beni rahatsız etti açıkçası. Bu arada 4 gündür sürekli atesimiz yükseliyor Calpol ve pedifen ile düşürüyoruz.acil yardimci olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lokosit(WBC) degeriniz; Normal veya dusuk ise, kesinlikle Viral enfeksiyon (Grip) geciriyor demektir, sakin Antibiyotik kullanmayin.. 1 yasinda bir cocukta; Streptokok enfeksiyonu GORULMEZ... Strep-A Testi ile, okul zamani ugrasin!!! Grip icin; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. Teferruatini eski maillerden okuyun.. Ates ile fazla ugrasmayin.. Turk doktorlari Ates'in niye ciktigini, mekanizmasini, yararlarini ve vazifesini filan bilmezler... Onlarin sizi ates ile korkutmalarina aldanmayin. Onlar; Ates ile Sicak carpmasini AYNI sey zannederler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|