|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
scildan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mar 2016 Saat 17:22 |
hocam konum kilitlendiği için yeni konu açıyorum daha önce size "35 haftalık doğan 02.08.2015 doğumlu oğlum yalnızca anne sütü alıyordu 1 haftadır ek gıda denemeye başladık ancak yedirmekte zorlanıyoruz şu an boyu 67 cm ve 7.070 kg süt alerjisi teşhisi konmuştu size danışarak diyeti bırakmıştım fakat ekgıdaya başlarken denediğimiz yoğurtta yanakları çenesi kızardı tahriş oldu tekrar diyete başladık yapılan tahlillerde 1 ay önce HGB 8.98 çıkmıştı 1 ay ferrosanol 2 ml kullandık şu anda HGB 8.99 HCT:31.4 MCV:59.7 MCH:17.1 PLT:443 BASO %:2.7 BASO:0.306 ferritin 9.67 çıktı D vitamini:153.4 B12:428 çıktı doktorumuz ferrosanol damla verdi 6 ml.ancak ne şırıngayla ne kaşıkla oğluma içiremiyoruz doğduğundan beri multitabs damlayı ancak 2 kutu bitirebildik doktorumuz şu an d vitamini sonucunu yüksek bularak onuda kesti kilo alımı ise çok az ekgıda yoğurt peynir veremiyorum verilen pregomin as alerjik mamayıda reddediyor ne yapacağımızı şaşırdık d vitamininin bu kadar yüksek olması sıkıntı yaratır mı yapabileceğimiz birşey var mı" diye sormuştum sizde tahlilleri tekrar yaptırın demiştiniz yaptırdığımız tahlilleri yüklemeye çalıştım: http://i.hizliresim.com/v5nXa6.jpg http://i.hizliresim.com/1vMVpp.jpg maalesef boyu hiç uzamamış bu ay 67,6 cm kilosu ise 7.310 gram 7.ayını tamamladı tahlil sonuçlarına göre ferrosanola devam etmeli miyiz? tahlillerimizi yorumlayabilirseniz çok sevinirim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benmi yanlis goruyorum???? Ikinci sayfada, HGB:11.3g/dL O sahtekar Laboratuvara bir soyleyin, HGB: 15.0-18.0g s/dL sinirlari; SADECE, 18 yasindan buyuk Erkekler icin gecerlidir. Bu namussuzlar, kasten HGb Referans sinirlarini yuksek tutup, sanki butun cocuklar anemikmis gibi sahte raporlar veriyorlar.
Bu aydaki bir cocugun, HGB Referans sinirlari: 10.5-13.0g/dl dir.. Bu degerleri o laboratuvar yetkilisinin gozune sokun. Adam gibi is yapsinlar!!
Tabii, anlasmali olduklari doktorlar musade ederlerse!!! Bu yas icin: HGB:13.0g/dl ustu, zehirlenme siniridir, haberiniz olsun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Mar 2016 Saat 22:26 |
|
![]() |
|
scildan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam doktorumuz demirinin toparlandığını ancak ferrosanola 6 ml olarak devam edin dedi birde neye dayanrak söyledi bilmiyorum çocuk endokrine yönlendirdi bizi..
d vitaminininde hala yüksek olduğunu dvit kullanmamamızı söyledi demiri kullanmak istemiyorum ancak endokrine yönelik riskli bir sonucumuz var mı?bazı değerler yüksek ve düşük çıkmış endişelenmelimiyiz?endokrine de görünelim mi?
Düzenleyen scildan - 07 Mar 2016 Saat 17:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olan biten bir sey yok, sadece sizi paslasip duruyorlar.. Sizi; "omur boyu aylik gelir" yapmislar...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok sağolun hocam sayenizde farkındalığımız artıyor ancak herşeye şüpheyle yaklaşır olduk artık doktorlarımıza bile güvenemiyoruz nereye gidiyor sonumuz böyle bilmiyorum iyiki varsınız..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|