Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - demir damlası?????
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudemir damlası?????

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3608
Mesajın Direkt Linki Konu: demir damlası?????
    Gönderim Zamanı: 15 Mar 2010 Saat 16:51
yaa kızım 5 aaaylık kilo alımı normalin üstünde sadeece anne sütüyle besleniyo ve gelişimi çok şükür iyi .doktor demir damlası verdi aama her kafadan bi ses çıkıyo kullanmasam bişey olurmu ya kan tahlili yapmadan neden veriyolar anlamadım.hem kıızımda bi damla falan zor alıyo hepsini tükürüyo.ne yapmalıyım sizce kafam karıştı
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 9404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2010 Saat 17:05
ben kullanmıyorum dr 4. ay bitiminde başla demişti ama kadir beyde önermiyo kan damlasını oyüzden kullanmadım.

Kadir beyin mesajlarını oku istersen... Orda rahatlatıcı cevapları bulabilirsin...
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2010 Saat 17:18

okudum canım onları zaten en çokta o yüzden kafam karıştı aslında banada mantıklı geldi demir eksikliği anemisinde kullanılan bi damla ve tahlil yapılmadan nasıl veriliyo anlamadım.kullanmazsm bi zararı olurmu falan diye kafam karıştı

sen hiç kullanmadınmı 6. aydan sonra tahlil yapıldımı peki
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2010 Saat 13:38
ben hiç kullanmadım 6. ayda kan sayımı için dr sordum (kendisi kan damlasını kullandığımı sanıyordu tabi) maşşallahı var annesi damlanızıda kullanıyorsunuz zaten boşuna canını yakmayalım dedi...
Tabi yedirdiğime içirdiğime dikkat ediyorum gıdalardan alması daha iyi demir takviyesi yerine...

Birde türkiyede çocuklarda kansızlık oranı fazlaymışmış da oyüzden standart bir uygulamaymış demir damlası...

ben vermiyorum 1 yaş kontrolüne de az kaldı zaten kan sayımı yapıcaklar...
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
Yukarı Dön
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 8029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2010 Saat 13:44
aslıcığım benim kızlarım prematüre doğdukları için biz 1 aylıkken başladık kan damlasına..
kan sayımı yaptırdık ve biraz düşük çıktı sonuçlarımız...yine devam ettik damlaya..
ama ben hergün değilde 2 günde bir damlatıyordum..6-7 aylıkkende pekmez vermeye başladım..
ilacı azalttım...1 yaşında tamamen bıraktım..
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2010 Saat 14:04
aslıcım eğer kan tahlili yaptırıpta sonuca göre doktor kan damlası verdirdiyse kullan
ama yok öylesine kan damlası verdirdiyse kesinlikle kullanma
doktorumuz kadir beyde aynı şeyi söyler.birde hastalandığı zaman kan ilacı vermeyi kes
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2010 Saat 20:35
naile şükran sibel hepinize teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.kan tahlili yapılmadan verdi.ipeğin gelişimide gayet iyi .benimde içime sinmedi açıkçası.ek gıdalara geçmedik henüz sadece anne sütü alıyo.zaten 4 .ayda başlamamı söyledi doktor.ipek 5.5 aylık ve ben bi iki kere damlattım sadece..kan tahlili yapılsaydı ve değerleri düşük çıksaydı o zaman seve seve kullanırdım ama şimdi çok saçma ve gereksiz buluyorum
eşimde doktor verdi verelim diyo onada sinir oluyorumAngryLOLyani bu demir damlası bi aile faciasıyla sonuçlanıcak yakındaLOLLOL
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mar 2010 Saat 15:31
LOLLOLbizimkide ver diyo ben vermiyom LOLLOL

flour verme dedi dr gerek yok dedi ben veriyom mesela LOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.