|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Elokirici ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elokirici
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2016 Saat 20:02 |
Bebegim 4.ayını bitirdi. Doktorum 15 günlükken D VİTAMİNİ başlamamı istedi. Ancak ben içerigindeki koruyucu maddelerden dolayı bebegime d vitamini vermedim. Devit 3 içerisinde BHA, diğer tür d vitaminlerindede POTASYUM SORBAT mevcut. Bu maddeler kansere neden olan koruyucu maddeler. Kısa sureli kullanilan ilaçlar olsa (soguk algınlığı ve benzerinde verilenler ) bir derece insan göz ardı edebilir. Ancak uzun sureli ve günlük verilmesi gereken ilaçlar var DEMIR DAMLASI da buna dahil. D VİTAMİNİNE bir alternatif buldum. Şişli de bir eczanede Amerikadan ithal CARLSON KİDS D3 400IU yı buldum. 6 yaş ve üzeri diyor. Ancak ilaç ruhsat sıkıntısı yaşadığından sanırım 6 yaş üzeri olarak gelmiş turkiyeye. Şimdi 1.sorum şu: Bu ilaçtan bebegime kac damla verebilirim ve güvenli buluyormusunuz? 2.sorum: İçeriğinde paraben olamayan demir damlası ne önerirsiniz? Not: Bebegim 5. Ayına yeni girdi. Ek gıda almıyor. 6.500 kg.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118155 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok yanlis ON YARGILARINIZ var.. Ne kadar zirva, dedikodu iddia varsa hepsine inanmissiniz. 1- BHA; en iyi antioksidanlardan biridir.. Duyduklariniz sadece rakip firmalarin birbirlerine attiklari camurlardir. hatirlarsaniz bir ara; Bebe biskuvilerinde; Akryl amid oldugu soylentisi cikmisti.. Sonradan butun pisen unlu gidalarda dogal olarak Acryl Amid olustugu ve bu olusan miktarlarin da bir zarari olmadigi anlasilmisti. 2- Potasyum sorbat; Bitkinin kendisini mantar enfeksiyonlarindan korumak icin salgiladigi dogal bir koruyucu maddedir. Sanayi de, bu tabii urun; taklit edilerek, bazi gidalara konur. Kullanildigi miktarlarda, hicbir zarari yoktur. 3- Siz verilen Dvit5 damlasini gunde 5 damla olmak uzere kullanin. 4- Demir damlasi: Sakin doktorlarin gazina gelip bu hataya dusmeyin. O aptallar; bebek kan degerleri ile Eriskin Kan degerlerinin ayni oldugunu zanneden aptallardir.. Bu yuzden, sanki Turkiye'de butun cocuklar anemikmis gibi cok aptalca bir bilgiye sahiptirler. Cok okumaniz lazim cok!!! 4 ayi bitti ise; 6.8kg olmasi gerekir. Tabii 3.5kg dogdu ise!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|