Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Ebeveynlerin Kaygıları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Davranışı normalmi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDavranışı normalmi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bıdık Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 585
Mesajın Direkt Linki Konu: Davranışı normalmi?
    Gönderim Zamanı: 20 Oca 2009 Saat 13:12
merhaba özlem hanım,
öncelikle biz annelerin sorularına sabırla cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim..
benim kızım 18 aylık,daha önce aşırı meme emme sorunumuz vardı sizden gelen cevap üzerine yavaş yavaş kesmeye başladım sadece geceleri meme emiyor zamanla onu da kesmeyi düşünüyorum.Şimdi de kızımın bana çok bağlı olmasından şikayetçiyim.Onun psiko-sosyal gelişimi için doğumundan itibaren işime ara verdim,şu anda ise ev içerisinde benden ayrı duramıyor,mutfakta iken bile kucakta olmak istiyor.Başka bir odaya gitsem anne anne deyip ağlayarak beni aramaya başlıyor.Sırf alışsın diye sık sık anneanesine onu bırakıyordum bir sorun olmuyordu fakat yaklaşık 2 aydır orada da beni aramaya başlıyor.Acaba kızımın bir güven problemi mi var?Ona karşı nasıl davranmalıyım?Beni aydınlatırsanız çok sevinirim,çok teşekkür ederim...
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2009 Saat 17:58
çocuklar büyüdükçe ayrılık kaygısı yaşamaya başlarlar ve size yapışırlar, sürekli nerede olduğunuzu kontrol etmek isterler bu çok doğal bir durumdur ve güvenle ilişkisi yoktur. gideceğiniz yeri ve döneceğiniz zamanı kesin olarak söyleyin ve gecikecekseniz mutlaka haber verin. sözünüzü tutun. zaman içinde gitmenilerinizin onu terk etmek olmadığını, geri döndüğünüzü anlayacak ve rahatlayacaktır
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.