|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
egtuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 267 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Oca 2018 Saat 20:51 |
Hocam merhaba eşim dün öksürük ile başlayan gece yüksek ateş ve inanılmaz bir vücut ağrısı ile devam eden grip tablosu yaşıyor vücut ağrısından adım atamıyor işyeri hekimi nurofen cold ve 3 günlük azitro antibiyotik vermiş içirmedim ama çok ağrısı var evde Dolven cold flu gripin ve parol var siz cold olanları içmeyin diyordunuz diye parol verdim onu içtikten sonra biraz açıldı dün 39 ile 38 derece arasında ateşi vardı fakat çok yoğun bir vücut ağrısı var yerinden kalkamıyor. çevreden herkes hastaneye götür serum taksınlar vs diyor direniyorum hocam.işyeri hekimi boğazı faranjit daha güçlü bir antibiyotik yazayım dedi.oysa diğerini bile içmedi. ben grip için sizin anlattıklarınızı uygulamaya devam ediyorum.farklı bir şey yapmama gerek var mı? çok teşekkür ederim.
Düzenleyen egtuna - 09 Oca 2018 Saat 08:48 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|