|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
betuldem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Tem 2016 Saat 20:35 |
Hocam oğlumun bugün damağında beyazlık farkettim işaret parmağımın ucu kadar var yani bana baya büyük geldi. Oğlum 10 aylık. Günlerdir çok huzursuz gece gündüz uyumuyor sürekli Mızmızlık yapıyordu. Bugün farkedince doktora götürdüm aft dedi kenacord verdi.fotoğraf çekemiyorum çok derinde. Ben farkedene kadar da baya büyümüş. Başka ne kullanabilirim kenacord da 1 yasından küçük olduğu için sıkıntı verir mi? 2. Sorum ise üst dudağının ön iki Dişe yakın olan kısmındaki et birleşik gibi biraz. Isterseniz kbbye götürün Orayı biraz alsınlar filan dedi bu gerekli mi yemek yerken zorluk olur dedi. Sizce yaptırmasam bi sıkıntı olur mu?? Şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aft; ORADA OLMAZ!!!! Damakta gordugunuz beyazlik, damagi kaplayan zarin altindaki kemigin beyazligi. Her hangi bir zarari yoktur, her cocukta oyledir.. Zamanla cocuk buyudukce, zarin altinda bag dokusu olusunca, eriskinlerdeki gibi pembe gorulecek. SAKIN: Elletmeyin, KBB'den de uzak durun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|