|
d vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynebin annesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynebin annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ara 2021 Saat 19:18 |
hocam merhaba 37 yaş kadın dvit 23 çıktı. dr d-colefor 20000 ıu. vermişti.haftada 2 tablet olacak şekilde..senede 2 ampul içiyorum ama buna rağmen 23 çıkmış hocam
daha önceki yıl da 20 civarıydı.neden anlamlı bir yükseliş olmuyor? colefor u henüz kullanmaya başlamadım,size danışmak istedim eşimin dvit ise 18 çıktı.aile hekimi 2 ampul vermiş,ayda 1 şeklinde içti.tekrarı olmalı mı? bir de ben yaygın kas ağrıları ile dr a gitmiştim anlattıklarımdan fibromiyalje benziyor dedi.geçen bir soruya magnezyum takviyesinin fibromiyalji ağrılarına iyi geldiğini söylemişsiniz.magnezyumun hangi formatı olsun? çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Magnesium malate. Bulamazsaniz, hangisi varsa!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|