|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barbaros430 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2015 Saat 13:42 |
Hocam merhaba,
oğluma geçen cuma kan testi yaptırırken d vit testi de istemiştim.sonuç bugün çıkmış .değerlendirebilir misiniz.birşey yapmama gerek var mı.En son 24 temmuzda bir ampül dvit vermiştim.(4 yaş 15 kilo 102 cm) Vitamin D, 25 hidroksi-³ 16.7 ng/ml Ciddi eksiklik 0 - 10 ng/ml Orta düzey eksiklik 10 - 24 ng/ml Optimal düzey 25 - 80 ng/ml Muhtemel toksisite >150 ng/ml saygılar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 ampul Dvit3 daha verin, yeterli olur. Bundan sonrada, senede bir; 1 Ampul Dvit3 vererek devam edin.
|
|
![]() |
|
omerbaris2011 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı omerbaris2011
Değerli Hocam, farklı konu açmak istemedim buradan benzer bir soru sormak istiyorum affınıza sığınarak; 7 ocak 2011 doğumlu oğlum için (5 yaş yeni bitti) her sene senede bir kere devit-3 ampul kullanmam yeterli olurmu? ve de kaç yaşına kadar bu şekilde devam edebilirim? cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayat boyu kullanin, Bu sekilde, D vitamininin asgarisini vermis olursunuz. Gerisini Gunes den alacaktir.
|
|
![]() |
|
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Afedersiniz....ben de bu baslik altinda kadir beye sormak isterim;hocam oglusum yarin 1yasini dolduruyor dwit damlaya devam mi edeyim yoksa ampul seklinde satilan kirilip icirilenden mi vereyim? Sewgiler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Elinizdeki damlayi bitirin, ertesi gun; 1 ampul Dvit3 icirin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|