Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çorba içtikten sonra kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçorba içtikten sonra kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
emiralp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Konu: çorba içtikten sonra kusma
    Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2008 Saat 23:01
Merhaba Doktor Bey,
Öncelikle burada olup biz annelerin sorularını yanıtladığınız için çok teşekkür ederim..
Benim oğlum 13 aylık 11 kilo 79cm.bugüne kadar ne yedirdiysem yedi.gelişimide gayet normal giden bir çocuk.geçen hafta bir soğuk algınlığı yaşadı..pazartesi günü mercimek çorbası yedirdikten sonra kustu ve bu kusmalar gün boyu sürdü.ağız dolusu kusuyordu..bende soğuk algınlığından olabileceğini düşündüm ancak iki gün önce az bişey yediğinde tekrar kustu..ve bugün akşam üstü tekrar meecimek çorbası yedi..ve bir saat geçmeden çok kusmaya başladı..kusma sadece mercimek çorbası yediğinde oluyor.ben bunu anlayamadım .nedeni nedir acaba...cevabınız için şimdiden teşekkür ederim..Smile
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119777
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2008 Saat 11:39
O mercimek çorbasından siz de yedinizmi?Seneler evvel, bebek maması hazırlayan bir anne pirinç unu diye toz deterjan koymuştu, sakın yanlışlıkla bir şey karışmış veya mercimek bozuk  olmasın? En kestirme yöntem, hazırladığınız her gıdanın tadına bakıp, öyle yedirin.
Yukarı Dön
emiralp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2008 Saat 12:58
merhaba doktor bey,ilk yediği çorbayı arkadaşımdayken yemişti ve onun oğluda yedi..akşam yedirdiğim çorbadan bende yedim..bizde bişey olmadı..daha küçükkende mercimek çorbası yapardım ancak içine soğan koymuyordum.şimdi soğan koymaya başladım.acaba soğandan olabilirmi...Smile
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119777
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2008 Saat 12:20
Denemekte fayda var...Soğan yerine "Beşamel sos" koyun daha çok sevecektir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.