Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çöliakmı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Çöliakmı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Leyla kaya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 82
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Leyla kaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Çöliakmı?
    Gönderim Zamanı: 02 Oca 2025 Saat 06:46
Hayırlı sabahlar hocam. Kaç gündür beynimi kemiren sorular var. Daha öncede yazmıştım size bebeğim 10 aylık bir ay önce tartıldığında 9 kiloydu 6 aylıkken 8 kiloydu yani 3 ay içinde sadece  1 kilo artmış.kan değerlerine de baktırdım kansızlığıda var hgb 9 demir 22 çıkmıştı. Endişemin sebebi acaba bebeğim çöliakmı? Çünki günde 3 4 defa kaka yapıyor (kıvamı püre ishal değil) öğle, saatlerinde normal fakat geceleri de yapıyor ve ıkınır şekilde yapıyor.  İştahıda değişiyor bazen iştahla yiyor bitiriyor bazen zorla yediririm.Bende sizin eski mesajlarda biraz okudum ondan yola çıkarak gülten içeren besinleri kesip bir deneme yapayım diyorum bebeğime glüten içeren besinleri bir kaç gün vermeyip takip edeyim diyorum kaka sayısı azalırmı diye özellikle geceleri kaka yspmayı kesecek mi diye bu arada kakadan önce gaz çıkarıyo sesli şekilde. Anne sütü verdiğim için bende keseyim  mi glütenli besinleri? 

Düzenleyen Leyla kaya - 02 Oca 2025 Saat 06:53
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118188
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2025 Saat 11:54
Cinsiyeti?
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Leyla kaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2025 Saat 11:55
Erkek

Düzenleyen Leyla kaya - 03 Oca 2025 Saat 03:06
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2025 Saat 22:25
200gram fazlası var ve hep öyle olmuş. Çöliak ile alakası YOK! 
Hgbdüşük gibi ama bunlara hiç güven olmaz.
Hastane dışı, ÖZEL bir laboratuvarda "Kan sayımı" yaptırıp bana tamamını resim olarak gönderin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Saat 17 Dakika önce Saat 09:54
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Leyla kaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 00:17
Anladım hocam ama malesef bulunduğumuz bir yerde özel bir laboratuvar yok.lküçük bir ilçede oturuyoruz özel hastane bile yok. Bir sorum daha olacak fazla kaka yapması çok beslenmesinden ola bilirmi 3 ana öğün ek gıda ikindi saatinde meyve yiyor aralarda da 2 3 defa anne sütü geceleri de 1 2 defa anne sütü alıyor. Beslenme şekli çok mu geliyor acaba? 

Düzenleyen Leyla kaya - Dün Saat 00:19
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Saat 16 Dakika önce Saat 09:55
Evet, aynen öyle! Hem çok kaka yapıp, hem kilo alabiliyorsa, nasıl hastalık düşünülebilir ki?? 
Çocuk rahatsa, sistemi bozmayın ve kaka sayısına kafanızı takmayın.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Leyla kaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Saat 14 Dakika önce Saat 09:57
Tamam hocam çok teşekkür ederim 🙏
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.