|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emre ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 4001 |
![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2008 Saat 17:45 |
hocam merhaba kusura bakmayın, danışmak husus ilaç hakkında. cold mix araştırırken bu site çıktı karşıma. http://www.serenapharma.com/product.index.php?mod cold mix haricindeki diğer ilaçlar için ne düşünüyorsunuz. uyku ve gaz sorunlarına dahi çözüm sağlayabiliyormuş. sizce bir sakıncası olabilirmi?
(baybay damla ve nurse harvey's şurup ) |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118553 |
![]() |
Cold-mix harici hiçbir ürünü tavsiye etmiyorum.
|
|
![]() |
|
emre ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 4001 |
![]() |
teşekkür ederim
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 9036 |
![]() |
uyku düzeni için baybay dokturum tavsiye etmişti .. bende günde bir kere kullanıyorum ..
![]() ![]() |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118553 |
![]() |
İçindeki aktif maddeleri bir öğrenebilsem, belki tavsiye edeceğim, ama askeri sır gibi "-bitkisel bir madde-" diye geçiştiriliyor.. Afyon ve esrar'ıda bitkisel diye kullanalımmı???
|
|
![]() |
|
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 9036 |
![]() |
hocam içindekiler .
Alıç(crataegusSP.)
Şakayık (paenoina suffruticosa)
aslan kuyruğu (leonurus cardiaca)
nane (mentha piperita)
kekik (origanum) mercan köşk
limon asidi
glutamin asidi
gliserin , tatlandırıcı ve su
içindeki aktif maddeler dediğiniz bumu acaba ? Düzenleyen zehra - 17 Ara 2008 Saat 13:12 |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
![]() |
|
![]() |
Bu bitkisel maddelerin tesirleri ile ilgili bir bilgim yok, "alıç, şakayık, aslan kuyruğu" benim bilgilerim dışında.. Ben FDA onayı almamış ilaçlardan biraz çekinirim...Belki ilerde bu maddelerle ilgili bilgileri edindikçe verebilirim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|