hocam kızım 2009 agustos dogumlu daha oncede sıze kusma sorunlarından yazmıstım.hocam cocuk sureklı mıde agrısı ve bulantı yasıyor en son bır cerrahpasadan ayrılma prof .gastroentrolojı bolumunden goturdum .cok kolay merak etmeyın dedı daha oncede kullandıgımız motılıum ve gavısconu dozunu artırarak verdı netıce alamadık endoskopı yapıldı bır yıgın paraya sadece reflusu var bunun dısında bırseyı yok dedı.lansor sabah ac karnına bır tane ve motılıuma da devam dedı .hala cocuk endoskopıden sonrada arttı sıkıntısı devam edıyor .dr u arıyoruz yapabılcegım bırsey yok verdım vercegım ılacı dıyor cocuk nörolojısıne goturun dıyor ccocugun nörolojık bır sıkıntısı gorunmuyor hıc mıdesını tutarak aglıyor yemek yemek ıstıyor 2 .lokmada mıdesını tutuyor hocam cok bunaldım ne yapalım bız kaldık bu ticaretcilerın elınde :(((( aglamaktan baska carem kalmadı krese gıdıyor yarım gun tum cocuklar yemegını yıyor bızım kız ıstesede yıyemıyor artık dıyorkı mıdem acıyor yıyememkı.hocam bıze bır yol gosterın nolursunuz bunaldım caresız kaldım artık kocaman cocuk ögürerek geziyor aksama kadar ara ara öğürüyor..