Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çok mu pasif???
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçok mu pasif???

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10949
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2010 Saat 13:31
benim kızımda bu konudsa çok pasifti hatta bulunduğumuz ortamda çok varsa hemen keyfi kaçıp yanımda ayrılmıyodu yada cesaretini toplayı oyunu katılsa hemen ağlayarak yanıma geliyo şu an 3 yaşında hala bu tür durumlar yaşıyoruz .. arkadaşlarınla görüşmeyi sürdürüp sürdürmemen bence arkadaşının tavrına bağlı. benim bir arkadaşım vardı çocuğu kızıma hem zarar veriiyodu hemde zeynepin elinde ne görese istiyodu arkadaşımda zeynepin elinden alıp kızına veren zeynep ağlayıncada ama küçük diyen biri olduğunu gördüm ve hemen görüşmeyei kestim ..
tam tersi orta yolu bulmaya çalışan arkadaşlarımla hala seve seve görüşüyoruz ..
mesela etltimin zeynepden 2 yaş küçük kızı var ve  büyük küçük herkese zarar veren bir çocuk zeynepin elini ısırıyo kızım elini bile çekmiyo o kadar pasif Confusedyada saşını çekiyo önünde öylece oturuyo ama elitim bende daha pür dikkat davranıyo ama zeynepe bişey yapmasın diye  o yüzden birbirlerine alışmaları için üst katımda otuuryo ve sık sık da görüştüürüyorum onları .. zeynepde hadi kaç çek elini kızım sen büyüksün sen engellersen osana bişey yapamaz diye sözel destek veriyoruz eğer başaırısa kendine güveni geliyo bir sonraki yan yana geldiklerinde korkmdan oyuna girebiliyor .
ama bende diğer arkadaşlara katılıyorum  kreş bu durumun yemnesi için en uygun yer .. bende çok faydasını gördüm
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2081
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2010 Saat 16:13
bugün eşimlede bi komşumlada görüştük bu konuyu burada kreş varmış ancak altı bezden ayrılmadan kabul etmiyolarmış sanırım Unhappy ama okul müdürüylede görüşüp sorucaz en azından 2-3 saat kabul ederlerse o bile yeter şimdilik diye düşünüyorum
Yukarı Dön
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2010 Saat 17:16
oyun grubuClap nedir bu konu  hakkında bilgi verebilir misin
Yukarı Dön
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2081
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2010 Saat 17:55
http://www.oyungrubu.org/site/page.aspx?c_id=20
canım ben burdan araştırdım bakabilirsin
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 7222
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2010 Saat 20:18
benim kızım da çok çekingen.Çok sevdiğim ve sürekli görüştüğüm bir arkadaşım var onun kızı çok saldırgan, hırçın ve yaramaz.Öyle ki şevvali gördüğü anda suratını tırmıklayan bi çocuk. Ama annesi sürekli şevvale kötü davranmaması gerektiğini söyler, kendi kızı daha ileri giderse Şevvali kucağına alır ve ondan uzaklaştırır. Arkadaşım böyle davranmasa, ben de bir süre görüşmem onunla.Çünkü çocuğuma zarar veren kişiyle hatır için bile görüşmem, kızımın psikolojisi her şeyden önemli... Belki çocuklar birkaç ay büyüdükten sonra yeniden denerim görüşmeyi.
Sosyal olma bakımından en iyisi de bence oyun grubu ya da kreş Thumbs Up
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.