Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çok mu minyon olacak?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçok mu minyon olacak?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceydadefne Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 150
Mesajın Direkt Linki Konu: çok mu minyon olacak?
    Gönderim Zamanı: 21 Kas 2012 Saat 23:21
kadir bey ikinci kızım tam 6 aylık.2800 47cm doğmuştu şimdi 6600 65 cm anne sütü 3 ay alabildi.3 aydan sonra mama:( şu anda gunde 500cc mama bir çay bardağı yoğurt bır çay bardağı sebze çorbası 1 dilim kıbrıt kutusu peynır yarım haşlanmış yumurta sarısı kahvaltı ile akşamüstleri bir küçük armut yediriyorum.ama 400 gr almış normalmi?*büyük kızım 128 cm 35kg:((((ortayı tutturamadım anlayacağınız:(((baba iri ben minyonum:)))küçük olan yeterınce beslneıyormu sızce??bır de doktoru 6.ay sonu idrar yolu iltihabı ile kan sayımı yapalım dedı genel kontrol amaçlı gereklimi?bu arada verdıklerı demır damlasını kullanmıyorum.sadece adc vıtamını 0.5 cc verıyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118707
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2012 Saat 02:55
1- 6aylik: boy tamam, 3.5 kilo doganlara yetismis. 800 gram eksigi kalmis ama 3.5 kilo doganlara gore. Son 1 ayda 400gram almasi iyi bir kilo alisi. Daha iyi olamazdi.
2- Eskiden bu "- kontrol amacli-" sahtekarlik, senede bir yapilirdi, baktilar gordulerki, milletin sesi cikmiyor, sahtekarligi artik  6ayda bir yapmaya  baslamislar anlasilan. Eh bu millette boyle ense olduktan sonra, daha cooook enselerine tokat yerler, haberleri bile olmaz.
3- Ablanin yasi yazilmamis...Boyu 9 yasin uyuyor. bu yasa gore 9 kilo fazlasi var.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.