Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Yetişkinlerin Psikolojik Sorunları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çok kötüyüm
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçok kötüyüm

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sibos Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 344
Mesajın Direkt Linki Konu: çok kötüyüm
    Gönderim Zamanı: 17 Şub 2009 Saat 18:54
merhaba özlem hanım ben 19 yaşındayım annemi kaybettim daha 38 yaşındaydı 16 ve 12 yaşlarında kardeşlerim var bide babam şimdi onlara bakma yükümlülüğüm var.napcan bundan sonra bilmiyorum.artık bütün hayallerimi erteledim.önce onlar sonra ben artık.evlilik hayalim vardı özlem hanım.şimdi ise çok kötüyüm.hayattan bıktım sanki.ev duvarları üstüme üstüme geliyo.bana yardım edin.napmalıyım.napmam gerekiyo.
CANIM ANNEM...
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2009 Saat 15:55
başınız sağolsun öncelikle. anne kaybı baş edilmesi zor bir durum. anlattığınızı sıkıntılar ölümden sonra bir süre devam edebiliyor ancak uzarlarsa ya da günlük yaşamınızı ciddi olarak olumsuz yönde etkiliyorsa bir psikiyatriste başvurmanızda yarar var
özlem
Yukarı Dön
sibos Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 10:25
teşekkür ederim özlem hanım Smile
CANIM ANNEM...
Yukarı Dön
sibos Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2009 Saat 09:40
merhaba özlem hanım geçen sizinle paylaştığım bu sıkıntılarım gün geçtikçe azalıyor, şimdi artık toparlanmaya başladım.daha iyiyim artık.ama hayallerimi bundan sonra nasıl toparlıycam bilmiyorum.darma dağın şuan.nasıl olcak.gün geldiğinde bu evden nasıl gitcem.doğru olurmu özlem hanım.bundan sonra evlilik düşünmem??nasıl düşüncem artık evlilik.düşünsem bile yanlış olmazmı??...özlem hanım evlilik düşünmem yanlış olmazmı??? şimdiden teşekkür ederim.........ErmmErmmUnhappyUnhappy
CANIM ANNEM...
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2009 Saat 17:42
hayallerinizden vazgeçmeniz gerekmiyor. evlenmek için daha gençsiniz. bir süre sonra evinizdek, yeni düzene herkes alışacak ve üstüne düşeni yapmaya başlayacaktır. o zaman siz de evliliği düşünmeye başlarsınız. kaybettiğiniz tek şey anneniz, onun dışındaki yaşmınızda yapmak istediklerinizi yapmanıza sizden başka bir engel yok. 
özlem
Yukarı Dön
sibos Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2009 Saat 09:07
yardımınız için teşekkürler özlem hanımSmile
CANIM ANNEM...
Yukarı Dön
sibos Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2009 Saat 10:26
merhaba özlem hanım. yine ben...Unhappy HAYALLERİMDEN VAZGEÇMEK İSTEMİYORUM.AMA BÖYLE YARIM bırakmak ta istemiyorum..hayat öyle bi tokat attıki biz bunu haketmedik...biz bu yaşta annesiz kalmayı haketmedik..anne kelimesini duyunca biri anne deyince okadar kötü oluyorum ki...artık küçük çocukları bile kıskanıyorum...ben galiba kafayı yiycem...alışamıyorum bi türlü...yokluğu acıtıyo benii...bazen inanmıyorum. rüyalarıma giriyo sanki hiç ölmemiş..sımsıkı sarılıyorum.. ama uyanınca yine yoooookkkk..... bu nasıl bi hayat...  yalnızım kimse yok yanımda. annem varken nekadar da doluymuşum şimdi ise bom boş...bu acı daha ne kadar yakıp kavurcak beni..daha ne kadar acıtcak canımı. ben her anne kelimesi duyduğum da böyle mi olcam... annesizlik ne berbat bişeymiş böyle özlem hanım???.............................................................................................................................
CANIM ANNEM...
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2009 Saat 23:04
yas süreci içinde tüm bu yaşadıklarınız olur, bu boşluğu giderek daha fazla hissedeceksiniz,özleminiz artacak ve sonrasında yeni bir yaşama başlayavcaksınız. bu yaşamınızda anneniz hep yanınızda olacak siz hep onu aılarda ve duygular da hiss4debileceksiniz
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.