|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
papatyam13 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı papatyam13
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2014 Saat 20:44 |
hocam 3aylik kızım var.
3200 gr, 51 cm,37 haftalik doğdu. çok fazla gaz problemi yasamadik.ama son 5 gündür aksam 4 ile 7 arası çok ağlıyor. 1) şimdiye kadar olmayan gaz sancısı olabilir mi?3. ayda başlayan gaz sancısı olur mu? 2) özellikle son 3 gündür kaka sayisi ve miktarı azaldı.doymuyor olabilir mi?siz açsa kati kaka yapar diyorsunuz ama kakası sulu ve yesil?. ağrı kesici bile verdim hocam nedir bu aglamalar çok ağlıyor bebeğim?
|
|
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kuvvetli emmeye basladi ise olabilir... Neticede, bu sanciyi yapan, emerken yuttugu havalardir.
2- Kakasinin rengi, "Yesil" olacak kadar cok emerse, buda gaz sancisina benzer "hazimsilik sancisi" yapar.. Ya; Gaz, yada "Fazla yiyor"... Bana kalirsa, fazla yediginden sikayetleri oluyor. |
|
![]() |
|
papatyam13 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı papatyam13
hocam kakası 15 gündür falan yesil bunun bir suresi var mi?yani uzun sure yeşil kaka yaparsa fazla beslenmesi dışında bir şey düşünülebilir mi?
yarin Dr randevusu aldım götüreyim mi?bekleyeyim mi? hocam son olarak bebegim fazla emiyorsa gün içinde,neden hep aksamustu ağlıyor?
|
|
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı papatyam13
hocam Dr a götürdüm genel durumu iyi görünüyor dedi.isterseniz kaka tahlili yapalım dedi.yaptırdım sonuç:_gaitada amip giarda araması görülmedi.
_direkt parazit incelem . 8_10 lökosit görüldü. hocam hem yukarda amip yok diyor hem de Dr lökosit çıkmış kesin amip vardır diyor.ben bu isten hicbir şey anlamadım.bifiform şase verdi ben size sormadan almaşık tabiki.bir de Dr a mikrop kaptığı için mi amip olmuştur dedim o da hayır düşürmüştür dedi. HOCAM TAKDİR SİZİN tesekkurler
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı papatyam13
hocam yanlış yazmisim özür dilerim.Dr amip soruna usutmustur dedi.
hocam bebeğimin aglamalari devam ederse ne zaman tekrar Dr a basvurmaliyim?
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bosverin, ne Amip var, nede "usume"....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|