Çocuklarımızın Zihinsel Gelişimi İle ilgili |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yuzunlar
Üye Kayıt Tarihi: 12 Oca 2012 Konum: moderatör Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2012 Saat 15:46 |
Değerli ebeveynler çocukların zihinsel gelişiminin yapılandırılmasıyla ilgili her anne için başucu olabilecek özellikte bir kitap okudum. Sizlerle paylaşmayı bir sorumluluk addediyorum. Kitabın adı ''KELEBEK TERBİYECİSİ''
.............................. adresinden kitabın içeriğiyle ilgili fikir sahibi olabilirsiniz.... Saygılarımla...
Not; Forum kurallari geregi baska bir sitenin reklamini yapmak yasak.... Düzenleyen Beyza - 12 Oca 2012 Saat 15:48 |
|
kelebek terbiyecisi
|
|
e-mine
Üye Kayıt Tarihi: 10 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba, Çocuğunun hem satranç öğrenmesini hem de yaş grubunun gereği olan küçük kas gelişimi, merak duygusu ve hayal dünyasının zenginleştirilmesini isteyen anne babalar için ben de yeni bir yayınevi önerebilirim: ....... Şu an boyama kitabı var, ki çocuklarımıza belki en çok aldığımız kitap türü, hem boyama yapıyor renkleri öğreniyor, hem de farkında olmadan satranç taşlarını tanıyor. Satranç bilmeceleri kitabında, yine resimlerle satranç taşlarını tanıtıyor bilmece şeklinde sorular soruyor, kesik çizgileri de birleştirince çocuğun el-göz koordinasyonu gelişiyor. En güzeli de Satranç masalları serisi. Resimler çok tatlı. Kitap tasarımı farklı, ben daha önce hiç görmedim. Çocuğa masal okuyorsun ama hissettirmeden tüm temel satranç konularını öğrenmiş oluyor. Serinin ilki çıkmış, 2. si çıkar çıkmaz ben alıcam. Hem satranca karşı önyargıları da kırılmış oluyor. Zeka gelişimine de yardımcı olmuş oluyor. Ben facebook tan ulaştım. Orada irtibat bilgileri falan var. İsterseniz size de vereyim
Düzenleyen Gamze - 10 Nis 2015 Saat 20:33 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|