Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çocuklarımızın saç gelişimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçocuklarımızın saç gelişimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7647
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2010 Saat 15:06
benim kızlarında saçları çok az ve seyrek...alınlarını yarısınde saç bile yokLOL
kestirmeyi düşünüyorduk vazgeçtik babamız kıyamadı kızlarının saçlarına...

bende bebekken az saçlıymışım ailem kazıtmış saçlarımı ve daha gür çıkmış saçlarım ve kıvırcık olarak çıkmış..şimdi saçlarım çok kıvırcık ve kabarık hiç şekil almıyor...
kızlarımda da öyle olacak diye korkumdan kestiremiyorum...
Yukarı Dön
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2056
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2010 Saat 15:49
bekarken bile dua ederim allahım bana saçlı bi kız çocuğu ver saçlarını şekilden şekile sokayım diyeLOLLOL dualarım kabul oldu sanırım ecrinin bukleli ve uzun saçları var doğduğunda düzdü ilk defa ben kestim ikinciyide ve daha sonra 3 defada kuaföre kestirdim her defasında biraz daha hacimleniyo hatta bu aralr yine düşünüyorum yaz günü saçları bunaltmasın diye konak olasın diye hep badem yapı ve zeytinyağı sürüyodum belkide ondandır genetik değil yani ailecek hepimiz tarama özürlü gibiyizLOLLOL umarım ecrin bize çekmez ilerdeLOL
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2010 Saat 16:07
benim sıkıntımda başkaDisapprovekızımın saçları poposunun yarısına kadar geldi maşşallah.ama çok terliyor,sıcaklarda bastırdı kafası az kudursun su içinde kalıyor.ne yapacağımı şaşırdım.kestirsem olmuyor,kestirmesem olmuyor.ne yapacağımı şaşırdım.
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2010 Saat 23:07
ifakat kesince niye olmuoki ? anlamadim

benim kiiznkide syrek :( benimki gibi , anasin çekmi$ garibim
uzun sayilir ama uçlari kiviricik , kuruyunca hop toplanio tepeye :))
ve ben bayiliomm ole saçina, dalgalii dalgali kuaforden gelmi$ gibi :d hep ozenmi$imdir dalgali saça
in$alalhhhhhh dei$mez, her saçlarini ok$adigimda dua ediom degi$mesin diyeBig smile
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2010 Saat 17:49

kıyamadığımdan dolayı olmuyor ki demiştim.çok seviyorum saçlarını Big smileama eziyet çektiremem bu sıcakta büyük ihtimal kestiricemCry

Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2010 Saat 17:51
Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

benim sıkıntımda başkaDisapprovekızımın saçları poposunun yarısına kadar geldi maşşallah.ama çok terliyor,sıcaklarda bastırdı kafası az kudursun su içinde kalıyor.ne yapacağımı şaşırdım.kestirsem olmuyor,kestirmesem olmuyor.ne yapacağımı şaşırdım.

ben maşallah demek için girdim LOLLOLLOL çok güzel yağmurun saçları kestrime sakın ne güzel toplatıo daha nee Big smileBig smile
öyküde hem uzuo bi yandan dan toplatmak istemiıo sıcaklarda işim çok zor benimde Tongue
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2010 Saat 18:25
Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

kıyamadığımdan dolayı olmuyor ki demiştim.çok seviyorum saçlarını Big smileama eziyet çektiremem bu sıcakta büyük ihtimal kestiricemCry

sakin kestirme o guzelim saclari yawwwwwwwwwwwTongue

Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2010 Saat 18:52

anam çok terliyo napimLampkestirirsem bunalıma giricem o ayrı zaten.oda hiç istemiyor kestirelim dediğimde bağırıyo.oda çok üzülecek biiyorum.ama bi yandanada onun iyiliği için diyorum çok terliyoConfusedhiç salık bıraktırmaz toplatır onda dert yok ama terlemesi yokmuWacko

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.