Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
SevgiYumaklarım
Elmas Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7647
|
Gönderim Zamanı: 31 May 2010 Saat 15:06 |
benim kızlarında saçları çok az ve seyrek...alınlarını yarısınde saç bile yok  kestirmeyi düşünüyorduk vazgeçtik babamız kıyamadı kızlarının saçlarına... bende bebekken az saçlıymışım ailem kazıtmış saçlarımı ve daha gür çıkmış saçlarım ve kıvırcık olarak çıkmış..şimdi saçlarım çok kıvırcık ve kabarık hiç şekil almıyor... kızlarımda da öyle olacak diye korkumdan kestiremiyorum...
|
 |
_bilge_
Altın Üye
Puanlar: 2056
|
Gönderim Zamanı: 31 May 2010 Saat 15:49 |
|
 |
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 9866
|
Gönderim Zamanı: 31 May 2010 Saat 16:07 |
benim sıkıntımda başka  kızımın saçları poposunun yarısına kadar geldi maşşallah.ama çok terliyor,sıcaklarda bastırdı kafası az kudursun su içinde kalıyor.ne yapacağımı şaşırdım.kestirsem olmuyor,kestirmesem olmuyor.ne yapacağımı şaşırdım.
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |
MaRaL
Altın Üye
Puanlar: 3238
|
Gönderim Zamanı: 31 May 2010 Saat 23:07 |
ifakat kesince niye olmuoki ? anlamadim benim kiiznkide syrek :( benimki gibi , anasin çekmi$ garibim uzun sayilir ama uçlari kiviricik , kuruyunca hop toplanio tepeye :)) ve ben bayiliomm ole saçina, dalgalii dalgali kuaforden gelmi$ gibi :d hep ozenmi$imdir dalgali saça in$alalhhhhhh dei$mez, her saçlarini ok$adigimda dua ediom degi$mesin diye
|
|
 |
ifakat
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 01 Haz 2010 Saat 17:49 |
kıyamadığımdan dolayı olmuyor ki demiştim.çok seviyorum saçlarını ama eziyet çektiremem bu sıcakta büyük ihtimal kestiricem
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |
oykunaz
Altın Üye
Puanlar: 2376
|
Gönderim Zamanı: 01 Haz 2010 Saat 17:51 |
ifakat Yazdı:
benim sıkıntımda başka kızımın saçları poposunun yarısına kadar geldi maşşallah.ama çok terliyor,sıcaklarda bastırdı kafası az kudursun su içinde kalıyor.ne yapacağımı şaşırdım.kestirsem olmuyor,kestirmesem olmuyor.ne yapacağımı şaşırdım. |
öyküde hem uzuo bi yandan dan toplatmak istemiıo sıcaklarda işim çok zor benimde 
|
|
 |
yasemin
Kıdemli Moderatör
Puanlar: 70718
|
Gönderim Zamanı: 01 Haz 2010 Saat 18:25 |
sakin kestirme o guzelim saclari yawwwwwwwwwww
|
|
 |
ifakat
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 01 Haz 2010 Saat 18:52 |
|
|
 |