Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Mönüler ve Çocuklara Özel Tarifler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çocuklarımıza enerji içecekleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçocuklarımıza enerji içecekleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
humeyra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2578
Mesajın Direkt Linki Konu: çocuklarımıza enerji içecekleri
    Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2007 Saat 14:29
cocugum ve ben dergisinden
(2007 temmuz agustos sayisi)

cokosut
300 ml sut
1 corba kasigi cikolatali nesquick
5 top vanilyali dondurma
butun malzemeyi robotta iyice karistir
bardaklara paylastir :)

kar prensesi
250 ml soguk sut
2 ader dilimlenmis muz
1 corba kasigi bal
2 corba kasigi yogurt
2 top vanilyali dondurma
butun malzemeyi robotta iyice karistir
bardaklara paylastir :)

A-N-I-L 27.09.2005
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8349
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2008 Saat 12:04
arkadaşlar çınar bir şeyler içmeyi çok seviyor.. ben de ona sadece süt veya meyva suyu değil bazı çeşitlilikler sunmayı düşünüyorum. eminim bütün bebekler bundan zevk alır. öyle güzel tarifleriniz varsa bekliyorum. örneğin ben birşey buldum ama daha yapmadım. bri ara denerim sonucu da bildiririm..

Tropic Junior Smoothie

• 1/2 muz
  • 1 kivi
  • 2 çorba kaşığı tahıllı mama
  • 150 ml süt

Muz ve kiviyi robotta püre haline getiriniz. Üzerine 150 ml sütü ilave ediniz. 2 çorba kaşığı tahıllı mamayı ilave ederek karıştırınız.

ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
sevalce Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 715
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 01:48
Güzel bir fikir canım ClapClapClapBizim de klasiktir ama süt,muz ve bal robotta karıştırırım hatta Eşref Bekir basar robotun düğmesine öyle olunca daha bi zevkle içer kendim yaptım diye.
Ben daha önce çileği sütle denemiştim ama hiç güzel olmadı.
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 20:14
ahh canim ogluma sut iciremiyorum ben hamileyken gunde 1litre sut icmistim 9ay galiba oglumu nefret ettirdim anne karnindayken
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 09:19
olcay benim kiz hic icmez uyurken veriyom anliyor acaba diyom senin gbi yapmisim ondanmi olu acaba nefret ediyor tukuruyor bazen de diyom yine zam gelmis sute oglum icicor bir tane aliyom zami vermisler montag

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 12:49
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

olcay benim kiz hic icmez uyurken veriyom anliyor acaba diyom senin gbi yapmisim ondanmi olu acaba nefret ediyor tukuruyor bazen de diyom yine zam gelmis sute oglum icicor bir tane aliyom zami vermisler montag
yasemincim cnm ben hamile kaldigimi ögrendim hergun hic aksatmadan 1lt sut ictim doduma giderken bile elimde sut vardi aslinda nefret ederim sutten ama icmisim nasil ictiysem galiba oglum tiksindi oyuzden sutu görunce aglamaya basliyor nasil icirecegim bilmiyorum nesguik aldim yok cilekli yaptim yok cikolatali yaptim yok bende sastim kaldim sut meselesindenAngryAngry
Yukarı Dön
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1054
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 12:58

Ah ah ben de hiç süt içiremiyorum kızımaAngry yoğurt peynir yiyor ama bi türlü sütü sevdiremedim birde bunu deneyeyim bakalım sevecekmiUnhappy

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 14:12
Orjinalini yazan: isis674 isis674 Yazdı:

Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

yasemincim cnm ben hamile kaldigimi ögrendim hergun hic aksatmadan 1lt sut ictim doduma giderken bile elimde sut vardi aslinda nefret ederim sutten ama icmisim nasil ictiysem galiba oglum tiksindi oyuzden sutu görunce aglamaya basliyor nasil icirecegim bilmiyorum nesguik aldim yok cilekli yaptim yok cikolatali yaptim yok bende sastim kaldim sut meselesindenAngryAngry
olcay canim ben onlarin hepsini yaptim almiyor sutlac bilem yaptim yemiyor yok uykusunda bile uyaniyor gizli veriyom ama tik yok senin yaptigini yapmistim kiz olabilirde    doktoruna gittim peynir yogut filasn yiyorsa karsiliyor dedi icmiyorsa icmesin zorlama dedim ama ben anayim

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.