Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - cocuk felci asisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumcocuk felci asisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
de-met Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 268
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı de-met Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: cocuk felci asisi
    Gönderim Zamanı: 18 Eki 2014 Saat 18:18
Merhaba hocam
dun ogluma saglik ocaginda cocuk felci asisi yapildi. 6 aylik. Fakat damlayi tam azina damlatamadi hemsire. Kenara damladi eliyle azina verdi kenardaki damlayi. Tutarmi dedim olmazsa bir damla daha verin dedim gerek yok dediler. Ne yapayim hocam.

Düzenleyen de-met - 18 Eki 2014 Saat 18:22
Anne
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2014 Saat 19:35
Sizin cocuk, ZATEN, 5'li karmalar icindeki "Cocuk Felci" asisi ile asili durumda. Agizdan verilen asinin, sizin cocuga, zerre faydasi yok.. O yuzden hic yaptirmasaniz dahi olurdu..Eski mailleri okuyun, nedenlerini cok anlattim.
Yukarı Dön
afet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 68
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2014 Saat 00:10
Orjinalini yazan: Dr.KadirTugcu Dr.KadirTugcu Yazdı:

Sizin cocuk, ZATEN, 5'li karmalar icindeki "Cocuk Felci" asisi ile asili durumda. Agizdan verilen asinin, sizin cocuga, zerre faydasi yok.. O yuzden hic yaptirmasaniz dahi olurdu..Eski mailleri okuyun, nedenlerini cok anlattim.

Kadir bey, Türkiyede bu milletin vay haline..hHaziran ayında çoğu ilde Suriye den gelenlerden salgın var diye 2 ve 5 yyaş arasındaki cocuklara bu aşıyı ağızdan damla sşeklinde yaptılar. .oğlum5 yyaşını doldurmadigi için ona yaptılar, kızım 2 yyaşını doldurmadigi için yapmadılar. ..şimdiyine aarıyorlar 2.tur yapilacakmis yoksa 1.turun anlamı kalmazmis. .şimdibiz ne yyapacağız. .yaptiralim mi yaptirmayalim mi? Oğluma 2.tur yapilacakmis, kızımada 1.tur.. normalde size sormadan hiçbir şey yaptirmazdim ama geç saatte  arayip son gün yapılması lazım deyince apar topar gidip  yaptirmistik:(
EvliMutluÇocuklu
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2014 Saat 09:14
Bosverin, zira dedigim gibi; asinin cocugun kendisine bir faydasi yok. isin Sosyal yonu var. Asilananlarin diskilari ile Cocuk felci virusu lagima gidince, Hastalik yapici "Vahsi cocuk Felci" virusu yerlesemiyor. Belki 1000 defa anlattim...
Yukarı Dön
Busemm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Busemm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2015 Saat 09:16
Konu Sahibinden özür dileyerek, baska başlık açmadan, izninizle buradan yazmak istedim.
Hocam 2 gun once Suriyeli cocukların oldugu avm ye gittik. 5 aylık kızım mama sandalyesini bir guzel yaladı . Tabiki orada Suriyeli cocukların olması aynı masaya daha onceden onların oturma ve yalama durumu olasılığı bizi korkuttu. Cocuk felci hakkında bilgi sahibi olmadığım ıcın hemen sizin yazılarınızı okumaya başladım . Suan birkac mailinize okuyabildim dayanAmayip hemen yazmak istedim.

Kızımın diger Suriyeli çocuklarla aynı masayı yalamasinda cocuk felci riski yok dımı diye soracaktım ama yıllardır zaten Suriye ve Irak'ta cocuk felci Hastalığı'nın olmadıgını yazınızda belirtmişsiniz . tesekkurler..

Düzenleyen Busemm - 25 Şub 2015 Saat 10:22
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2015 Saat 17:42
Yok boyle bir sey ... Bakin acik acik yaziyorum...
Eger yalanim varsa, SAGLIK Bakanligi bana dava acsin....

1- SAGLIK BAKANLIGI, sahtekarin ONDE GIDENIDIR...
2- WHO verilerine gore, 2013'den beri POlio (Cocuk Felci) SADECE, Palistan'da gorulmektedir.. Ondan evvelki senede, sadece; Nijerya ve gene Pakistan'da gorulmustur...
3- Bu iki Musluman ulkede; Musluman Teroristler, Saglik calisanlarini oldurmekte ve Cocuk Felci asisinin yapilmasina mani olmakta idiler..
4- Nijerya hukumeti, bu musluman terorist grubu (Boko Haram) etkisiz hale getirebildigi icin Nijeryada bile artik Polio gorulmemektedir...
5- Pakistan'da, musluman teroristler; El-Kaide, Taliban etkisi ile hala etkili bir asilama yapilamadigi icin, dunyada bir tek Pakistanda, Polio vardir..
6- Turk Saglik Bakanligindaki hangi SALAKLARIN, hangi zihniyet ile Suriye'de hala Polio oldugunu zannetmeleri; sadece onlarin ne kadar bilgisiz ve cahil olduklarini gosterir... Suriye'de, 30 seneye yakin zamandir, Polio gorulmemektedir..
7- Turkiye'de uygulanan; bu Polio kampanyalari bosunadir, boyle bir tehdit yoktur..
8- Saglik bakanliginda, bu bilgilerin aksini iddia edebilecek bir "babayigit" varsa, pacasi da sikiyorsa, benim karsima ciksin...

Salik Bakanligi yalancinin tekidir. Halki kandiran, bir sahtekardir.. Hicbir komsu ulkede, Polio YOKTUR...
Aynen iletin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Şub 2015 Saat 17:44
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.