Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çocuğunuz yemek yemiyorsa
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçocuğunuz yemek yemiyorsa

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayse76 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 78
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2010 Saat 20:16
vit...nc kullanın ben faydasını gördüm...pek çok iştah açıcıdan sonra buda karar kıldık..

Düzenleyen Gamze - 11 Mar 2011 Saat 02:05

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2010 Saat 20:18
yaşayan bilir çok zor çokk sen onca hevesle hazırla yemekleri yüzüne bile bakmasın..esracım almayı düşünüyormusun o ilaçtan ben alacağım sanırım bir deneyeceğim en azından yeni şeyler tatması için kiviyi falan yemiyor mesela yada değişik bişey görse tatmıyor bile..
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2010 Saat 20:19
Orjinalini yazan: ayse76 ayse76 Yazdı:

vit...nc kullanın ben faydasını gördüm...pek çok iştah açıcıdan sonra buda karar kıldık..
açtımı yani iştahını.Wink

Düzenleyen Gamze - 11 Mar 2011 Saat 02:05
Yukarı Dön
ayse76 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2010 Saat 20:20
o meşhur sinir krizleri ve aglamaları ben de ii bilirim..restaurantlarda bile çıldırdığımı bilirim..yemeyen cocugu olanı ancak aynı durumda olan anlar..hala daha bazen yaşıyoruz..ama çok şükür daha ii durumdayız..bir de önüne iki secenek sunun ikisi de yiyebilecegi faydalı oldugunu düşündüğünüz yiyecek olsun... faydası olur.ben denemiştim..daha ii oldu.

Yukarı Dön
ayse76 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2010 Saat 20:26
2-3 ay kadar uzun bir sürede etkili oldu.yemeyen çocuga farklı metodlar uygulamak gerekiyor..ben eve hayvan aldım en son..muhabbet kuşumuz var imdi.o yerken ona da yediriyordum..tabii vitazince de devam ettim..ya da dışarıya yemege götürceksiniz..ya da benim yaptıgım gibi yv de gördüğü yemekleri ısmarlayacaksınız..son yaptıklarım bunlar..pizza yiyecekse pizza lahmacunsa lahmacun,tavuk kanat v.b..hevesleniyor onları görünce sana özel yemek geldi diyorum.benden önce kapıyı açıp alıyor poşeti yicem diye..ne kadar yese kar benim için tabii..bu şwekilde aştık biraz şimdi kırmızı et ,kıymalı yemek,sebze yemegi biraz biraz yedirebiliyorum..

Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2010 Saat 20:26
seçenekte sunuyorum ama yemedimi yemiyor ne yazıkki..
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 8280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2010 Saat 20:28
Kızlar benim ikisi de yemiyor vitazin c yi bende öneririm o biraz etki ediyor ama iştahlı bir cocuk gibi de olmuyorlar yani benim büyük oğlum 3 yaşında dedi bana ilk defa acıkttım diye ogünkü hislerimi hic anlatamam cok değişikti ConfusedSmile
Yukarı Dön
ayse76 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2010 Saat 20:29
tv de gördüklerini ısmarlamayı deneyin..faydsaı olabilir..sizi çook ii anlıyorum...vitazinci kullanın derim sabah akşam 1 yemek kaşıgı veriyorum..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.