Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çocuğunuz neden sizinle yatmak ister
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇocuğunuz neden sizinle yatmak ister

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gülgün Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1384
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2009 Saat 01:17
sağol birgülcüm benim oğlan 11 aylık gece hususi sanki benimle yatmak için uyanıyor yanıma yatıp mışıl mışıl uyuyoGeek
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2009 Saat 03:29
sakın taviz verme gülgün alışırsa bidaha bıraktıramazsınStern Smilebenden söylemesi işinize karışmak gibi olmasın da
ben yağmura o tavizi hiç vermedim yatağıma hastalığı hariç hiç almadım onun yatağı belli benim ki belli Big smileama bende isterdim sahaba kadar sarılıp uyumayı ama olmuyor işte onun iyiliği için almıyorum almayacağım daSmilebide şöyle bişey var yağmurla yatmak demek sabah dayak yemiş gibi kalkmak demek yastığa uzunlamasına yatar beni veya babasını iter başı ayak tarafında ayaklar yastıkda sabaha kadar 100 kere dönerTongueben bu halde kalkarım annemde falan bunu hep yaşarımLOLhastalık demek çocuğun yatıp dinlenmesi gerek değilmidir kıyamam o durumda hastayken ateşi falan olr dye yanıma laırdım durum dayaklık olurdu benim açımdan tekmele tekmeleLOL

paylaşım için teşekkürlerKizBebek
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2009 Saat 01:34
aynı tuna gıbı yagmurda.tuna yatakta sabaha kadar 360 derece dönuyor.her uyanısımda gce baska sekıl.sbah esım baska sekıldeydı dıyor.yayıla yayıla yatmayı sevıyolar dmekk.
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
türkiş Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 643
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2009 Saat 12:36
benim oğluş 14 aylık halaa benle yatıyoo ve ben onsuz yatamıyom bi gece denedim ama illa kokusu olcak yatamıyom yaaaa cücüğüm yaa iyi bişi değil aslında ama napiimmm
iyiki varsınız aşkım ve dünya güzeli oğluşumm
Yukarı Dön
brgl Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 42
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2009 Saat 00:28
çocukla ilgili pekçok konuda duygusal değil katıyım ve pek çok anneye hayret ediyorum.ama bu onu da benim hassas noktam işteStarhamileyken de derdim istediği adar yanımda yatsın,çünkü ben hatırlıyorum ne kadar annemle yatmak istediğimi,ağlayara uyuduğumu ve onlar uyur uyumaz aralarına sıkıştığımıCry(ilkokulu bitirene kadar yanlarında yattım daOuch)bu benim şahsi görüşüm,tek kolumun üstünde uyumaktan mutluyum,üstelik boyun fıtığım var.ama biliyorumki bu koku bu sıcaklık ilerde yalvarsam da yanımda olmıca.keyfine bakıyorum.bunları okuyan çok duygusal bir anne olduğumu sanır belki ama aslında çocuğun getirdiği her sıkıntıya tahammülsüz ve isyankar biriyim.bu konuda neden böyleyim bilmiyorumClown
Yukarı Dön
brgl Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 42
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2009 Saat 00:29
'k' harflerimde sorun var bu arada kızım koparttı tuşu da zor basıyorumTongue havalar biraz daha ısınınca tekrar oda ayrımını deniyim bakalım,korkum ondan çok kendimden ama nasıl uyurum bilmiyorumPigşu yazdığınız mahremiyet konusu kafamı karıştırdı,ben unutmuştum oysa öyle şeyleriWink

Düzenleyen brgl - 29 Nis 2009 Saat 00:37
Yukarı Dön
melikebucak Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 396
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2009 Saat 16:32
çok güzel bir paylaşım.benim kızımda 17.5 aylık hala bizim odada yatıyor kendi yatağında.ama diş çıkarma döneminde bizimle yatmak istiyor güvende hissediyor kendini herhalde.onun harici sorun yok.emzirme işi bitsin odasını ayıracağım inşNuke

Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2009 Saat 17:51
güzel bir konu gercekten..ben büyük oğlumu 2,5 yaşında ayırdım hemen alıştı kuzu,,küçüğüde 1 yaşında olunca abisi ile aynı odaya alıcam ..bakalım onun alışma dönemi nasıl geçicek..ayrılmasıda zor ayırmasıda..
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.