Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
gülgün
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1384
|
Gönderim Zamanı: 27 Nis 2009 Saat 01:17 |
sağol birgülcüm benim oğlan 11 aylık gece hususi sanki benimle yatmak için uyanıyor yanıma yatıp mışıl mışıl uyuyo
|
 |
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 9866
|
Gönderim Zamanı: 27 Nis 2009 Saat 03:29 |
sakın taviz verme gülgün alışırsa bidaha bıraktıramazsın  benden söylemesi işinize karışmak gibi olmasın da
ben yağmura o tavizi hiç vermedim yatağıma hastalığı hariç hiç almadım onun yatağı belli benim ki belli  ama bende isterdim sahaba kadar sarılıp uyumayı ama olmuyor işte onun iyiliği için almıyorum almayacağım da  bide şöyle bişey var yağmurla yatmak demek sabah dayak yemiş gibi kalkmak demek yastığa uzunlamasına yatar beni veya babasını iter başı ayak tarafında ayaklar yastıkda sabaha kadar 100 kere döner  ben bu halde kalkarım annemde falan bunu hep yaşarım  hastalık demek çocuğun yatıp dinlenmesi gerek değilmidir kıyamam o durumda hastayken ateşi falan olr dye yanıma laırdım durum dayaklık olurdu benim açımdan tekmele tekmele 
paylaşım için teşekkürler 
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |
demet
Altın Üye
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ
Puanlar: 2092
|
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2009 Saat 01:34 |
aynı tuna gıbı yagmurda.tuna yatakta sabaha kadar 360 derece dönuyor.her uyanısımda gce baska sekıl.sbah esım baska sekıldeydı dıyor.yayıla yayıla yatmayı sevıyolar dmekk.
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
 |
türkiş
Kıdemli Üye
Puanlar: 643
|
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2009 Saat 12:36 |
benim oğluş 14 aylık halaa benle yatıyoo ve ben onsuz yatamıyom bi gece denedim ama illa kokusu olcak yatamıyom yaaaa cücüğüm yaa iyi bişi değil aslında ama napiimmm
|
iyiki varsınız aşkım ve dünya güzeli oğluşumm

|
 |
brgl
Üye
Puanlar: 42
|
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2009 Saat 00:28 |
çocukla ilgili pekçok konuda duygusal değil katıyım ve pek çok anneye hayret ediyorum.ama bu onu da benim hassas noktam işte  hamileyken de derdim istediği adar yanımda yatsın,çünkü ben hatırlıyorum ne kadar annemle yatmak istediğimi,ağlayara uyuduğumu ve onlar uyur uyumaz aralarına sıkıştığımı  (ilkokulu bitirene kadar yanlarında yattım da  )bu benim şahsi görüşüm,tek kolumun üstünde uyumaktan mutluyum,üstelik boyun fıtığım var.ama biliyorumki bu koku bu sıcaklık ilerde yalvarsam da yanımda olmıca.keyfine bakıyorum.bunları okuyan çok duygusal bir anne olduğumu sanır belki ama aslında çocuğun getirdiği her sıkıntıya tahammülsüz ve isyankar biriyim.bu konuda neden böyleyim bilmiyorum
|
 |
brgl
Üye
Puanlar: 42
|
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2009 Saat 00:29 |
'k' harflerimde sorun var bu arada kızım koparttı tuşu da zor basıyorum  havalar biraz daha ısınınca tekrar oda ayrımını deniyim bakalım,korkum ondan çok kendimden ama nasıl uyurum bilmiyorum  şu yazdığınız mahremiyet konusu kafamı karıştırdı,ben unutmuştum oysa öyle şeyleri
Düzenleyen brgl - 29 Nis 2009 Saat 00:37
|
 |
melikebucak
Katılımcı Üye
Puanlar: 396
|
Gönderim Zamanı: 02 May 2009 Saat 16:32 |
çok güzel bir paylaşım.benim kızımda 17.5 aylık hala bizim odada yatıyor kendi yatağında.ama diş çıkarma döneminde bizimle yatmak istiyor güvende hissediyor kendini herhalde.onun harici sorun yok.emzirme işi bitsin odasını ayıracağım inş
|
|
 |
münevver
Elmas Üye
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi
Puanlar: 4639
|
Gönderim Zamanı: 09 May 2009 Saat 17:51 |
güzel bir konu gercekten..ben büyük oğlumu 2,5 yaşında ayırdım hemen alıştı kuzu,,küçüğüde 1 yaşında olunca abisi ile aynı odaya alıcam ..bakalım onun alışma dönemi nasıl geçicek..ayrılmasıda zor ayırmasıda..
|
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
|
 |