Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğitim / Öğretim / Gelişim > Okul Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çocuğunuz duvarlara çizmeye başlarsa..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇocuğunuz duvarlara çizmeye başlarsa..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9950
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2011 Saat 11:38
Valla ben de salıverdim gittiLOLLOLLOLLOL Oğlumdan değerli mi 1 kutu boya dedim.LOLLOLLOLLOLLOL Duvarlarım şekil desen resim dolu. LOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2530
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2011 Saat 23:42
LOLLOLLOLduygu senın evde bulusma oldugunda görmustuk egemenın odasını var fotoların ıcınde pıcasso egemenLOLLOLLOLLOLtuna 1.5 yasında ıken bordürlerı yırtıp ustunu karalayıp cicek yapım sana anne derdı...bunlar gun gectıkce artınca azız beyler oglum ben alırım cıcek annene sen boyama artık demıstıLOLLOLLOLLOLLOLceylın  sürme boya kalem ruj farketmıyo duvarı karalayacak bırsey olsun.hatta gecen hafta boyadık evı sürmelerle yaptıgı calısmalar kapanmadı kazımak zorunda kaldıkLOLLOLLOLLOLazız evdeyken sureklı tetıkte ceylının elınde kalemmı var LOLLOLLOLLOL
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
beria Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 711
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2011 Saat 00:31
ev kira olmasa oğlumun çizimlerini gururla sergilerdim duvarlarda, o onun sanat eseri...
ancak ev kira ev sahibi incinir...
vakti gelince yapacağım;
yere kağıt vermek, ona cazip gelmez, duvara yazabilmeli...onun için bir odanın duvarlarını yetişebildiği yere kadar şu yapışkan kağıtlarla kaplamayı düşünüyorum, zemine de halıflex, istediği kalemle isediği gibi yazabilir...hatta ben de eşlik edicem...
çocukluğumu yaşayamadım ayol, en azından kalemle-boyayla yaşayamadım, benim zamanımda çamaşır kazanının altından alınan kömürler popülerdi...
muhabbetle...Wink
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2809
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2011 Saat 00:50
walla benim buyuk oğlanın değerini bu ikinciden sonra daha ck anladım, şimdi evimin butun kapıları, parkeler oyuncak darplarından cizik halde yeni eşyalarımda hakeza öyle, duvarlara gelince kaleme gerek yok bizim ufaklık anahtarla çiziyor silinmiyorda evin hali battı balık yan gider misali aldıramıyırum artık TongueTongueTongue
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 4345
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 12:41
Evet bendede aynı dert var...Koltuklardan sıkılınca duvara dadandılar...EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedgeçenlerde taşındık ,eşim eski evi boyadı 3 kat boyayla kapandıStarYeni evde tüm kalemleri attıkDead
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3544
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 12:43
benim kzi birakri artik boyamiyo
bakalim iki numaradan ne foyalar çikacak :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.