Çocuğum her ay ateşleniyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ummugulsum
Üye Kayıt Tarihi: 19 Ara 2024 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ummugulsum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2024 Saat 15:12 |
Hocam merhaba. 1 buçuk yaşında bir oğlum var. Diş çıkarma sürecinde ama her ay 39'a varan ateşleri oluyor. Doktora gidiyoruz ağrı kesici antibiyotik veriyorlar. Kanında enfeksiyon var dediler en son crp 55 wbc 9.1 geldi. Antibiyotik vermiyorum genelde doğal yöntemlerle düşürmeye çalışıyorum. bir hafta sürüyor ateşi ve hep sonunda bir diş çıkarıyor. Dişten böyle olur mu başka bir şeyden mi şüphelenmeliyiz ne yapabilirim?
Düzenleyen Ummugulsum - 19 Ara 2024 Saat 15:13 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117984 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Yazılarımı okuyun. Türk doktorları artık en basit enfeksiyonlara bile doğru teşhis koymaktan acizler.
CRP yüksek diye antibiyotik yazanlar ya; zır cahillerdir ve bu konuda hiçbir kitap okumamışlardır, ya da çok aşşağılık sahtekarlardır. Antibiyotik gerekliliğini, WBC(Lökosit) gösterir. Bu aşşağılık sahtekarlığın Türkiye'de bu kadar yaygın olmasının tek izahatı; bazı PUŞT Tıp Fakültelerinde bu şekilde eğitim verildiğidir. |
|
Sağlıklı nesil ..
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 193 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
|
🤲🤲🤲Allah bizi bu sisteme sürükleyen herkesi bildiği gibi yapsın üstüne bunlara oy veren herkeside bildiği gibi yapsın bu ülkede doktor kalmayacak olanlar kasap olacak yenidoğan çetesi gibi daha minnacık bedene bile kıyan sözde doktor olan köpeklere can emanet eder hale geldik yazıklar olsun bizi kim kurtaracak bekliyoruz geçen sağlık ocağına gittim üç gün okul için izlem belgesi veremedi bana Allah belanizi versin dedim size az yapıyorlar deyip çıktım kimi kime şikayet edecegimm onuda bilmiyorum hepsi birbirinden beter !
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|