|
ciltte mantar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynebin annesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynebin annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2022 Saat 21:19 |
hocam merhabalar,kızım 14 yaşında daha evvel fotoğraf yollamıştım göğüs kafesi ve üst sırt kısmında yoğunlaşan mantarları var.kaşıntı sorunu yok. gibi..tendürdiyot bir kez sürün demiştiniz.o zaman rengi açılsa iç kısımlarından boşalsa da geçmedi..cildiye ye gitmemizin bir faydası olur mu.mantar için krem hiç kullanmadık,faydası olur mu bilmiyorum (babasında var ve nibulen kullanıyor arada geçmiyor diye kullanmamıştım :( ) tavsiyeniz ne olur?
teşekkür ederiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar, "Tentur d`Iyot" surun. Mersol veya Batticon olmaz.
|
|
![]() |
|
zeynebin annesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynebin annesi
Merhaba hocam; 14 yaşındaki kızımın cildindeki mantar için cildiyeye gittik. Ketoral şampuan, travogen krem ve funit kapsül verdi.iyot kullamıştık,gecmedi sürekli artıyor. şampuan ve kkremi bir denemeyi düşünüyorum,antibiyotiği almadım size sormadan? bir de havuza kayıt olmuştu başkalarına bulaştırır mı ve ayrıca ciltle temasta bulaşır mı? (kucağına bebek aldığında vs) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Tentur de`Iyot surdukten sonraki banyoda kese yaptiniz mi?
Gecmez ise, Travogen surun. 2- Antibiyotigin hicbir faydasi olmaz. 3- Havuzdan ASLA bulasmaz, musterek Havlu ile bulasir!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|