|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mevsimrüzgarı
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ciltte kabarcıklarGönderim Zamanı: 31 Ağu 2014 Saat 22:56 |
|
hocam oğlum 4 ayını henüz tamamladı anne sütü ile besleniyor. kaşlarının başlangıç yerinde cilt renginden hafif koyu belli belirsiz kabarcıklar var. kabarcıklar toplu iğne başı kadar ve sadece tek bir kaşında var çok dikkatli bakılmadıkça dokunulmadıkça kolay kolay belli olmuyor doğumda yoktu sonradan belirdi. hep yüzü koyun yatıyor acaba o tarafa çok yatıyor da o yüzden mi kabardı bilemedim cilt kuruluğu ya da sıcaklardan olabilir mi bilemiyorum.
fotoğraf çektim ama görünmedi gerekirse tekrar çekip koyarım. emerken çok terliyor saçlarında kuru yer kalmıyor sadece çıt çıtlı atletle günü geçiriyor saçlı deri en son soğur bunu sayenizde öğrendik ama bu kadar terlemesi normal mi her bünye bir değil onun da makinaları böyle mi çalışıyor babası da çok terler ama söz konusu bebek olunca kendisi tedirgin oldu ![]() teşekkürler.. Düzenleyen mevsimrüzgarı - 31 Ağu 2014 Saat 22:59 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2014 Saat 23:47 |
|
Terlemekten olur, hicbir zarari yoktur, sadece banyolarda, o bolgeleri; sanki kir cikarirmis gibi ovalayin.
Asiri terleme, soyacekimdir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|