Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Cilt
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Cilt

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 618
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Cilt
    Gönderim Zamanı: 09 Eki 2024 Saat 23:18
Hocam merhaba ben 35 yaşında bayanım. İki gündür vücudumda kaşıntı oluyor hani bı noktayı bir şey ısırır orası bazen kanatana kadar kasiriz öyle gibi. Ama bir anda çok içten kasiniyo. Kasiyinca rahatlıyor ama sonra elim değse ya da degmese gene tatlı tatlı kasiniyo. Oz lbolge koltuk aldı karnım basenleirm eklinde açıkçası uyuzdan korkuyorum. Çok yeni  2gun olduo yüzden resimler çok belli degil

Düzenleyen kzykzy - 09 Eki 2024 Saat 23:25
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117891
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2024 Saat 11:14
Kaşınan yerler itibarı ile; Uyuz olma ihtimali yüksek. İyice belirgin olmadan, Kwell şampuan kullanın.
Şampuan; en az 4 dakika vücutta kalsın.
Yıkanmadan evvel, bütün iç çamaşırlarınızı ve yatak takımlarınızı kaynar suda yıkayın ve kızgın ütü ile
 ütüleyin.  Yıkandıktan sonra da; mevcut iç çamaşırları aynı şekilde yıkayıp ütüleyin.

Yukarı Dön
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2024 Saat 12:01
Hocam eczaneye gittim kwell yoktu metrin verdiler. Oda vücut losyonu. İçini okudum 8 ila 12saat üzerinizde dursun diyor. Sonra yıkayın diyor. Öyle mi yapayım.hocam. 
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2024 Saat 12:45
Doğru losyonu sürün ve 10 saat üstünüzde kalsın. Üstünüzdeki; Çamaşır ve yatak takımlarını tedavi bitene
kadar değiştirmeyin. 
Banyo yaptıktan sonra anlattığım gibi yıkayıp-ütüleyin.
Yukarı Dön
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2024 Saat 09:05
Hocam merhaba metrini bir kere sürdüm 12saat sonra yıkadım eşyaları yıkıyorum kıyafetleri yeni giyiyorum ilacı şurup yıkandıktan sonra. Ama yeni kaşıntılar oluyor. Bu bilegimde sabah kasindi oldu. Uyuz mu ilaçla neden geçmiyor dün evdeki herkesi ilacladim yıkadım evi temizledim çamaşırları yıkıyorum kuruyanlari utuluyorum. Bu geçmeyen uyuz muhabbeti dönüyor çok korkuyorum. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2024 Saat 10:08
Uyuz tedavisinden sonra da; ölen böceğin kalıntıları bir müddet daha kaşıntılara sebep olabiliyor. 
Kaşınan yerlere Hipokort merhem, günde 2 defa sürün. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.