Cilt |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kzykzy
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 09 Eki 2024 Saat 23:18 |
Hocam merhaba ben 35 yaşında bayanım. İki gündür vücudumda kaşıntı oluyor hani bı noktayı bir şey ısırır orası bazen kanatana kadar kasiriz öyle gibi. Ama bir anda çok içten kasiniyo. Kasiyinca rahatlıyor ama sonra elim değse ya da degmese gene tatlı tatlı kasiniyo. Oz lbolge koltuk aldı karnım basenleirm eklinde açıkçası uyuzdan korkuyorum. Çok yeni 2gun olduo yüzden resimler çok belli degil
Düzenleyen kzykzy - 09 Eki 2024 Saat 23:25 |
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117891 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kaşınan yerler itibarı ile; Uyuz olma ihtimali yüksek. İyice belirgin olmadan, Kwell şampuan kullanın.
Şampuan; en az 4 dakika vücutta kalsın. Yıkanmadan evvel, bütün iç çamaşırlarınızı ve yatak takımlarınızı kaynar suda yıkayın ve kızgın ütü ile ütüleyin. Yıkandıktan sonra da; mevcut iç çamaşırları aynı şekilde yıkayıp ütüleyin. |
|
kzykzy
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam eczaneye gittim kwell yoktu metrin verdiler. Oda vücut losyonu. İçini okudum 8 ila 12saat üzerinizde dursun diyor. Sonra yıkayın diyor. Öyle mi yapayım.hocam.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Doğru losyonu sürün ve 10 saat üstünüzde kalsın. Üstünüzdeki; Çamaşır ve yatak takımlarını tedavi bitene
kadar değiştirmeyin. Banyo yaptıktan sonra anlattığım gibi yıkayıp-ütüleyin.
|
|
kzykzy
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam merhaba metrini bir kere sürdüm 12saat sonra yıkadım eşyaları yıkıyorum kıyafetleri yeni giyiyorum ilacı şurup yıkandıktan sonra. Ama yeni kaşıntılar oluyor. Bu bilegimde sabah kasindi oldu. Uyuz mu ilaçla neden geçmiyor dün evdeki herkesi ilacladim yıkadım evi temizledim çamaşırları yıkıyorum kuruyanlari utuluyorum. Bu geçmeyen uyuz muhabbeti dönüyor çok korkuyorum.
|
|
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Uyuz tedavisinden sonra da; ölen böceğin kalıntıları bir müddet daha kaşıntılara sebep olabiliyor.
Kaşınan yerlere Hipokort merhem, günde 2 defa sürün.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|