|
cilt |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
cemre12
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ciltGönderim Zamanı: 18 Oca 2019 Saat 22:33 |
|
hocam size sormustum, 8 aylik oglumun dokuntuleri tüm kollarini ve bacaklarini kapladi, puturu putur kupkuru kirmizi, bir ilac kullanmamiz gerekir mi?
ikinci sorum 7 yasina yaklasan kizim, benim gozlemlerime gore hic streptokok enfeksiyonu gecirmedi, ancak kış mevsiminde hastaliklar temali, tv programlarinda hastaligin belirti vermeyecegini soyleyen dr ler var. griple karisiyor mu bu hastalik, sizin makalenizi zaten okumustum. cilek dil olmadan asiri bogaz agrisi ve iltihabi olmadan da bu hastalik olabiliyor mu.
Düzenleyen cemre12 - 19 Oca 2019 Saat 01:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Oca 2019 Saat 03:47 |
|
Onemli bir sey degil.. Her gun banyo yaptirin, TERLETMEYIN ve arada bir banyo sonlarinda nazikce "KESE" yapin. Bogaz enfeksiyonu yapan, Streptokoklar DAIMA cok gurultulu-patirtili Bogaz enfeksiyonlari yaparlar.. AMA; doktor KERIZ ise, ve Streptokok enfeksiyonuna; hala hep yaptiklari gibi: 5-10 gunluk antibiyotik verirlerse, 5-10 sene sonra, "Akut Eklem Romatizmasi" veya "Kalp Romatizmasi" olursa pacasini nasil kurtaracak??? Iste, aynen TV programlarinda oldugu gibi; dansozluk yaparak, pacalarini kurtarabilirler.. Meslek hayatim boyunca, tek bir tane bile Strptokok komplikasyonlu hastam olmadi. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|