|
ciğerlerde enfeksiyon ve crp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
suedalal ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 May 2022 Saat 10:48 |
Hocam 3 haftadır süren genelde gece olan balgamlı öksürük ve ses kısıklığı için doktora gittim.(Crp yüksek olduğu için kalp çarpıntısı varmı diye sordu kardiyoloğa gitmemi söyledi ara ara nefesim kesiliyor diye)
tahlil sonuçlarına göre crp:1,7 wbc :7 röntgende akciğerlerde biraz sıkıntı var dedi ve antibiyotik yazdı. -Röntgeni değerlendirirseniz memnun olurum hocam,antibiyotik gereklimi? -Crp / kalp çabağlantısı hakkında bilgilendirirseniz memnun olurum(mitral kapak yetmezliği var 5 yıldır) Hocam resmi küçültemedim affınıza sığınıyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadar ahmak olanını da ilk görüyorum!!
1- Akciğrelerde HİÇBİR şey yok! Hayal görmüş. 2- WBC:7 olan bir hastaya ASLA Antibiyotik verilmez. Sakın Antibiyotik kullanmayın. 3- CRP ile , kalp çarpıntısının bir alakası YOK! Ahmak bir yerlerden yarım-yamalak bir şeyler duymuş!! Evet dogrudur, CRP'nin BU TİPİ: Kardiyolojik RİSK durumunu (Enfarktüs gibi) değerlendirmelerde kullanılır) CRP ile ilgili yazdıklarımı okuyun. " röntgende akciğerlerde biraz sıkıntı var dedi" Laf olsun, torba dolsun hesabı!! RESMEN SAÇMALAMIŞ.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 May 2022 Saat 19:19 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|