|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efes2630 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2014 Saat 14:07 |
Kadir bey merhaba, kızım dün 6 yaşına girdi, 22 kg. Kreşe gidiyor, ara ara hastalanınca sizin tavsiyelerinizle bal-limon-sıcak banyo-coldmix vs atlatıyoruz. Daha öksürük şurubu vs ilaç kullanmış değiliz. 10 gün önce bir gece ateşlendi. Boğazım ağrıyor dediği için yarım ölçek calpol içirdim, onun dışında bişey içmedi. Ertesi gün evde dinlendi, ateşi düştü, sonrasında burun akıntısı olmadan öksürük başladı, özellikle geceleri, buhar-bal limon coldmix bir şekilde rahatlatıyorum, benim size sorum şu. Saçma ise ne olur kusura bakmayın. Ağzından koku var, dilinde pas vs yok (kokunun ağzı açık uyuduğu için olduğunu düşünüyorum) Kulağımı ciğerlerine dayayıp dinlediğimde diğer çocuğumda olmayan bir ses geliyor nefes aldığında, sanki hırıltı gibi değil, daha çok hışıltı gibianlatabildim mi bilmiyorum. Öksürüyor ama balgamı sökemiyor gibi. Bir de hemen halsizleşiyor yoruluyor. Bugün iyice durgunlaştı, nefes alıp vermesinde sorun yok. Ne dersiniz bu duruma? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ESKI MAILLERI OKUYUN...
Bilhassa, sayfanin en ustundeki "Oksuruklu hastaliklar" la ilgili semayi inceleyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Ara 2014 Saat 18:33 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|