Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İç Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ciğer
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumciğer

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
enesberk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 29
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı enesberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ciğer
    Gönderim Zamanı: 31 Oca 2017 Saat 16:03
slm hocam oğlum 6 yaşında 7 gündür ateşi çıkıp iniyor hırıltı ve öksürme daha önceden de vardı 20 gündür  ama şiddetlendi ateşle birlikte grip diye sizin söylediklerinizi yaptım 7 günde ateş bitmeyince doktara gittik kan sayımı yapıldı wbc 7,74 çıktı normal dedi ciğerinde sol alt hırıldı var dedi röntgende de aynısı çıktı sol altta topaklanma var iltihaplı balgam olabilir dedi ve macrol+nidazol+bricanyl verdi sizin yazdıklarınızı okuyorum kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım cevap yazarsanız çok sevinirim  19 kg 1 haftadır birşey yemiyor iştahsız balgam ciğerlere indiyse kötü birşey olurmu  ateş geceleri çıkıyor terle birlikte düşüyor gün içinde de kendi kendine inip çıkıyor çok müdahale etmiyorum çok halsizleşirse dolven ve calpol dönüşümlü veriyorum
Yukarı Dön
enesberk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı enesberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2017 Saat 18:59
hocam şimdi kulağım diye ağlıyor iladin ped verdim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120461
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2017 Saat 07:12
Grip geciriyor ve  sadece Griplerde oldugu gibi; Kulagina vurmus. Ilgili yazilari iyi okuyun.
Su ates dusurme isinden de vazgecin.. HELE su "sahtekar Turk doktorlarinin" icadi olan; "DONUSUMLU"
Ilac verme kepazeliginden de bir vazgecin.. Ates sizin dostunuz..
Turk doktorlarinin sizleri ATES ile korkutmalarina inanmayin,  musade etmeyin..
Makalelerimi ve Forum'daki cevaplarimi iyi okuyun..

Yukarı Dön
enesberk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı enesberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2017 Saat 21:21
hocam tekrar rahatsız ediyorum ama bişey sorucam bugün ateşimiz bitti de balgam ve öksürük devam ediyor doktor röntgende ciğerlere inmiş deyince eşim ilaçları kullanmam konusunda ısrar ediyor ama ben antibiyotik vermedim ama bricanyl 1 kere verdim aile hekimimizde balgamı inceltip vücuttan atılmasını sağlar kullan dedi sizde ilaçlar arasında en masum olanı yazmışsınız , bir başka hastayada kullanırsanız zature olur yazmışsınız kafam karıştı yanlış mı yaptım 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2017 Saat 02:35
".... ilaçlar arasında en masum olanı yazmışsınız .."   Boyle demek, "Kullanin" demek degildir..
Digerlerinin yaninda, zarari  daha az olan demektir..
Yukarı Dön
enesberk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı enesberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2017 Saat 21:14
kadir hocam 9 gün ateş bitti hopladı zıpladı tam kendine geldi derken 12 gün 39,9 ateşlendi bu normal bi durum mu? ağızda koku dilde pasta yok  hocam size bişey danışmak istiyorum internette gümüşsuyu ile ilgili bilgiler var 650 bakteri,virüs  ve mantar üzerinde etkili olduğu doğru mudur? acaba
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2017 Saat 21:34
1- yeniden bir Grip basliyor, takip edin.
2- "gumus suyu" Gumus Nitrat'tir..  Argyrol diye de bilinir..
Eskiden, cilt yaralarinin kizgin demir ile daglandigi zamanlarda kullanilirdi.. Daglamak ile de; "650 bakteri,
virus ve mantarlarin" TAMAMI yok edilirdi..
Kizgin demir: Fiziksel yanik.
Gumus suyu: Kimyasal yanik yapar..

Calinti suallerle Tibbiye'ye girebilen sahtekarlar, iste bunlardir.. Modern Tibba ait hicbir bilgileri
olmadigindan, bu sekilde; gumus suyu, hacamat, muska, okunmus su, okunmus terlik, okunmus kefen
satarlar..

Bu; "gumus suyu" nu sahtekarlar en cok, "Kulak veya Burun damlasi" seklinde kullanirlar.. SAKIN , bu
tuzaklara dusmeyin..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.