Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ciğer filminde balgam-zatüre başlangıcı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumciğer filminde balgam-zatüre başlangıcı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
emin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2015 Saat 07:56
Doktor bey dun cafeks e baslamistik onu birakip amolavin mi alaim. Bir de kandaki bu lökosit değeri zature mikrobunun oolduğunu ggösterir mi. Yoksa oğlum yine mi bboğazenfeksiyonu ggeçiriyor Bana yardim edin llütfen bir haftador largopen iiçerken kanda bu değer neden cikmistir doktor bey.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117988
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2015 Saat 18:11
1- Ya tahlil yanlis.... Baska bir yerde yeniden baktirin. Yada, hakikaten agir bir bakteri aldi....
2- Ates bugun zaten dustu ise, ugrasmayin, sadece elinizdeki antibiyotik (Cefaks) ile devam edin.
3- Zaturre'de, telapatik bir sekilde, mikroplar havadan Akcigerlere gelmez... Hepsi, Farenjit olarak baslar, zamanla asagiya iner. Bu sebeple, daha atesin ilk gunu Zaturre teshisi konuluyorsa, bu biraz "ufuruk teshis" dir... Gunumuzde, farenjitmi, zaturremi (?)  teshisi cok da onemli degildir, elimizdeki antibiyotikler cok kuvvetli oldugundan, ve her ikisine de, etki ederler..
4- Dediginizde haklisiniz, Largopen alirken baska bakteriel hastalik  bulasabilmesi nerede ise imkansizdir... Cok kuvvetli bir bakteri almis olsa idi, ates ile birlikte, cocugun genel durumununda asiri bozuk, hastaneye yatacak kadar kotu olmasi gerekirdi.
Bilhassa, ates dustugunda, ayaklanip, hareket edebiliyorsa, kesinlikle WBC degeri yanlis idi demektir.
Gunumuz Turkiye'sinde her sey mumkundur.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Ara 2015 Saat 18:13
Yukarı Dön
emin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2015 Saat 02:43
Çok şükür doktor bey ateşi sadece bir gün surdu. Fakat doktor zature baslangici dediğinde atesimiz yoktu bile. O gün gün içerisinde ates yükseldi ve iki defa agri kesici verdikten sonra düştü . Esim çok agir bir grup geçirdi. Ben ondan grip geçtiğini düşündüm doktor bey. İlgileriniz için çok tesekkur ederim. Allah sizden razi olsun. Ben antibiyotiğe devam ediyorum. Çok tesekkur ederim. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2015 Saat 07:09
Dedigim gibi; "Zaturre baslangici" diye bir terim yoktur. Turk doktorlarinin uydurmasidir. Sirf, milleti korkutmak icin kullanirlar. Sikiyi gordulermi de, "- Biz zaten zaturre demedik." deyip, isin icinden siyrilirlar.
Siseyi bitirin.
Yukarı Dön
emin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2015 Saat 08:04
Çok tesekkur ederim kadir bey. Kolay gelsin. 
Yukarı Dön
emin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2015 Saat 10:00
Kadir bey,    
Vaktinizi aliyorum kusura bakmayin. Benim oğlumun sürekli boğaz enfeksiyonu olmasinin sebebini geniz etinin büyük olmasına bagladi en son gittiğim çocuk doktoru. 7 yasinda geniz etini aldirirsam rahat edeceğini soyledi. Oğlum gerçekten agzindan nefes aliyor ccogunlukla ve geceleri uyurken çokfazla tterliyor. Gece iki uç kez üzerini degistiriyorum. Oğlum çok terledigi için mi hasta oluyor yoksa geniz eti bu duruma bu kadar etken olur mu. Seneye krese vermeyi düşünüyorum orada daha mi çok hasta olur. Sürekli bunları. Düşünmekten çok Yoruldum doktor bey. Ben ne yapmaliyim sizce?                                                   
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2015 Saat 16:59
O doktor aptalin teki... Geniz eti; hastalik yapmaz... Cok sik hastalik gecirince, Bir Lenf bezi olan Geniz eti buyur.. O aptal daha sebep-sonuc iliskisini bile bilmiyor.. Sirf arkadasina hasta paslayip, komisyon alacak.

Bu cok hastalikli devre gecince, yani cocugun kendi antikorlari olusunca, Lenf bezlerine fazla is dusmeyecek ve geniz eti kuculecek.
Yukarı Dön
emin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2015 Saat 21:25
Çok tesekkur ederim kadir bey Allah sizden razi olsun. Değerli vaktinizi alip cevapladiginiz için tesekkurederim.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.