|
Çift görme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 421 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 6 Saat 18 Dakika önce Saat 22:59 |
Hocam size danışmak istiyorum. Kızım 11 yaşına girecek yakında. Uzağı görmesinde sorun vardı iki senedir gözlük kullanıyor. Bir ay önce bazı cisimlere yakından baktığında çift gördüğünü söyledi. Örneğin eline parmaklarına belli bir seviyeden bakınca çift görüyormuş ya da bana baktığında beni çift görüyormuş. Hemen göz doktoruna götürdük, göz derecesi artmış tabi 2 dereceye yükselmiş. Bir aydır gözlüğü düzenli kullanıyor ve bu çift görme hikayesi değişmedi. Göz doktoru nörolojiye götürmemiz gerektiğini söyledi. Sizin görüşünüz çok kıymetli, fikrinizi almak istedim bu konuda yol gösterebilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Noroloji doktoru gorsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|