Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğitim / Öğretim / Gelişim > Diğer
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çevrenizde ihtiyacı olan varsa haber verelim, lütf
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇevrenizde ihtiyacı olan varsa haber verelim, lütf

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pinar35 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1952
Mesajın Direkt Linki Konu: Çevrenizde ihtiyacı olan varsa haber verelim, lütf
    Gönderim Zamanı: 24 Mar 2011 Saat 17:27

Bu yıl yapacağımız, Sınav Tanıtım Kampanyamız için sizin de desteklerinizi rica ederiz.

Darüşşafaka, her yıl  babasını kaybetmiş, ilköğretim  3. sınıftan 4. sınıfa geçen öğrencilere ulaşarak onları sınavına davet ediyor. Sınavlar sonucunda 120 çocuk tam burslu ve tam yatılı olarak okula girmeye  hak kazanıyor.

Geçtiğimiz yıl 30 ilde sınav tanıtımı ve  20 il merkezinde sınav yapıldı. Türkiye genelinde 13.325 babasını kaybetmiş 3. sınıf öğrencisine tek tek ulaşıldı, sınavı kazanan 120 öğrencimizin   %66’ sı Anadolu’ dan, % 34’ ü ise İstanbul’ dan oldu.

Bu yıl yeni çocuklarımızı aramıza katmak için 4-14 Nisan tarihleri arasında yine 20  ilde tanıtım toplantıları düzenlenecek (ekli dosya), ardından  29 Mayıs’ta 20 sınav merkezinde sınavımız gerçekleştirilecektir. Sınava ilişkin detaylı bilgiler  Cemiyetimiz ve Okulumuz web sayfalarında  da yayınlanmaktadır.  http://www.darussafaka.org/v/1810

Amacımız,  her sene daha çok öğrenciye ulaşmak ve yaşamlarını değiştirmek.  Bu öğrencilere ulaşma çabamıza,  desteğinizi rica ediyoruz.

Bannerlarımız http://www.darussafaka.org/s/banner.aspx  adresinde olup intra netinizde yayınlarsanız cok seviniriz.

E-flyerımız aşağıdadır , yararlı goreceginiz mail adreslerine gonderebilirseniz seviniriz.

Afişlemenin, broşür dağıtmanın  yararlı olacağını düşündüğünüz noktalar var ise adet/ adres bildirir iseniz gönderimleri yapabiliriz.

Desteğiniz için şimdiden çok  teşekkür ederiz.

Yasemin Daşar

Kurumsal İletişim Uzmanı

Darüşşafaka Cemiyeti

0212 276 50 20-485

www.darussafaka.org

cid:image002.jpg@01CBE7A5.5000A230

ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2011 Saat 18:25
Çok iyiymiş bu,haber verelim tanıdıklarımıza,saol cnmSmile
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.