Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - cerrahpaşa da doğum?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konucerrahpaşa da doğum?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hoşseda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2489
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2008 Saat 13:57
Canım teşekkür ederim ne demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana, aklına takılanı sor hiç çekinme sakın Wink

Bu arada ben öğleden önce dışarı çıkmıştım alışverişe, Cerrahpaşa'ya girip senin için fiyatları öğrendim Wink Normal 700ytl, sezeryan 1500ytl civarı dediler. Ama sosyal güvencen varsa mesela SSK varsa hepsini karşılıyormuş. Başta yatışta öğretim üyesi farkı alıyorlarmış 150ytl. Ayrıca başka şeyler olursa onları hasta karşılıyor dedi. 

Bu arada zıbın bence de çok çok kullanışlı değil, alttan çıtçıtlı badiler çok daha kullanışlı göbeği açılmıyor bebişin. Zaten bir tane almışsın yeter o, başlarda kullanırsın zaten zıbını. Ayrıca hastane çıkışlarından, takımlardan da çıkabiliyor zaten, başka alma bence.

Öpüyorum canım, sen de kendine iyi bak Clown
Yukarı Dön
asya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 15
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2008 Saat 12:30
çok sağol canım ya...sana zahmet verdim kusuruma bakmaEmbarrassedEmbarrassed

bu arada alışverişimi yaptımWink dediğin gibi bol bol bady aldım, pijama aldım vs..hepsi rengarenk ve çok tatlılarEmbarrassedEmbarrassed eşimde ben de öyle heyecanlandık ki anlatamam bu çok farklı bi duyguymuşSmile o yüzden allah isteyen herkeze çocuk nasip etsin.ben hiç istemediğim halde bu kadar sevdim isteyen için kimbilir nasıl bir mutluluk!!...

tekrar görüşüne kadar kendine iyi bak...
Yukarı Dön
hoşseda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2489
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2008 Saat 13:36
Rabia nerelerdesin yahu? Hiç girmiyorsun foruma, aklıma geldin merak ettim acaba ne yaptın diye? Cerrahpaşa'ya gelip baktın mı, karar verdin mi burada doğum yapmaya ve doğum ne zaman??? Bak ziyarete de gelicem diyorum, aşkolsun yani bir haber vermiyorsun UnhappyUnhappyUnhappy 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.