Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - cerrahpaşa da doğum?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konucerrahpaşa da doğum?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15
Mesajın Direkt Linki Konu: cerrahpaşa da doğum?
    Gönderim Zamanı: 04 Şub 2008 Saat 13:33
merhaba arkadaşlar... ben de aranıza yeni katıldım. Smile
7 aylık hamileyim ve inş. bi kızımız olacak. ben de henüz doğum yapacağım hastaneye karar veremedim. cerrahpaşa ya gitmek istiyorum ama orası hakkında da pek bilgi sahibi değilimUnhappy 
aranızda orada sezeryanla doğum yapan varsa bana bilgi verebilir mi?

tekrar görüşmek üzere...
Yukarı Dön
hoşseda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2489
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2008 Saat 13:46
Canım ben orada doğum yapmadım ama evim çok yakın ondan biliyorum Wink Gitmedim ama gidenlerin anlattığı kadarıyla söyleyeyim; yenilenmiş yakın zamanda o yüzden çok güzelmiş, özel hastane gibi olmuş özel odalar, klimalı falan dediler. Bizim Cerrahpaşa'da tanıdık bir dr vardı, eşi orada doğum yaptı ( oraya güvenmiş demekki), bizimkiler görmeye gitmişlerdi, ben de lohusaydım daha gidemedim o yüzden.  Ama biliyorsunki Cerrahpaşa bir üniversite hastanesi her şeyiyle tam donanımlı. Ve tabiki önce sen de bir gel gör ona göre karar ver, hem bir dr. seçersin, muayene olursun vs. Hem ben ziyaretine gelirim WinkSmileSmileSmile Bu arada nerede oturuyorsun?
Yukarı Dön
asya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2008 Saat 15:36
teşekkür ederim canım çok tatlısınSmile
ben ümraniye de oturuyorum. şu ana kadar özel bir hastaneye gittim ama aort yetmezliğim var bu yüzden doğum için cerrahpaşayı istiyorum. ne de olsa ünt. hastanesi. anlattıkların çok güzel yenilenmiş olması çok iyi.
bi de ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyım zıbının ne demek olduğunu yeni öğrendim düşünConfused her türlü bilgiye açım yaniEmbarrassed
bi sorum da şu ki cerrahpaşa konusunda fiyat öğrenemiyorum.daha doğrusu hala bıçak parası diye bişey var mı?varsa ne kadardır? vs. vs.
ilgin için tekrar teşekkür ederim görüşmek üzere...
Yukarı Dön
hoşseda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2008 Saat 17:30
Rica ederim canım EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

Bıçak parası denilen durum ameliyatlarda olur, doğumda olmaz bence. Ayrıca üniversite hastanesinde böyle birşey olacağını da sanmıyorum. Eğer yolum düşerse ve unutmazsam senin için sorarım canım ücretleri. 

Hem dediğim gibi önceden bir kere gelip bakmalısın bence, ortama bak, bir doktor seç kendine, hemşirelere sorarsın kim daha iyi vs. Doktoruna anlatırsın durumunu ona göre bir tarih belirlersiniz falan Wink

Her türlü bilgiyi de bu siteden ve biiiiiiiir sürü deneyimli anneden edinebilirsin zaten Wink Ne zaman ihtiyaç duyarsan bana ulaşabilirsin ayrıca, özelden mesaj atarsın bana Wink 

Yukarı Dön
asya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2008 Saat 12:48
bunları duymak bile rahatlatıyor insanı çok teşekkür ederim...

dediğin gibi en iyisi gidip görmek. eğer imkanın olurda fiyatları öğrenirsen çok sevinirim.. ama kesinlikle benim için kendini yorma:))

bu arada sezeryan yaklaşık ne kadar sürüyor??
neyse seni çook öpüyorum canım kendine ve kızına çok iyi bak...
Yukarı Dön
hoşseda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2008 Saat 18:31

Canım hiiiiiiiç kendini kasma bence. Thumbs%20Up O kadar kolayki artık doğumlar, gün geçtikçe teknoloji ilerliyor yenilikler geliyor vs. Ben normal düşünüyordum hep kendimi normal doğum yapacağıma öyle inandırmış ve öyle kaptırmıştımki bir kaç gün kala doktorum sezeryan olmalısın dediğinde şok olmuştum nasıl olacak diye. Çünkü öyle şeyler anlatıyorki bazı kadınlar; yok kocaman kesiyorlarda, yaran iyileşmiyorda, çok ağrılar çok sancılar çekiyorsunda, yara yerin iltihap olur, akar, patlar vs. vs.  ooooo neler neler ... O kadar boşmuşki dedikleri, hepsi fasa fiso, çok matah birşey yaptıklarını sanıp abartıyorlar bence. Bitince anladım böyle olmadığını ve herkese her doğum yapana anlatmayı görev edindim bir deyişle Thumbs%20Up

Ben kendi yaşadıklarımı anlatayım sana; ameliyathaneye girdikten ortalama 10 dakika sonra bebeği dışarı veriyorlar. Yarım saat kadar sonra da anne çıkıyor. Ben bildiğin sezeryan oldum anesteziyle uyudum yani, gözlerimi odamda açtım tabi. İlk bir saat biraz ağrı oluyor tabiki ama bana damardan bir ağrı kesici yaptılar tık diye kesildi. İlk günüm çok güzel geçti; yani öyle dayanılmaz ağrılar acılar falan hikaye. Sabah doğum gerçekleşti, ben akşamüstü odamda koridorda yürüyüş yaptım, gece yataktan kimsenin yardımı olmadan kendim kalktım o derece yani. Sütüm de hemen geldi öyle 2-3 gün beklemedim. Bunun sebebi de kendini emzirmeye odaklaman sanırım. Ben bebeğimi emziricem diyeceksin inanacaksın dediğine. Öyle ay ya olmazsa, ya gelmezse, formülmama alayım, ekmama hazırlayayım diye şartlandırma kendini. Emzirmeye şartlan, bol su ve bol uyku eşliğinde tabi  Wink Sonrasında 10 gün kadar biraz hareketlerinde kısıtlaman oluyor tabiki ama uzanmayacaksın fazla vs. zaten lohusasın ne işin var işle güçle. Ben evde de hep yürüdüm hareket ettim yatıp sermedim kendimi, sürekli misafir bile varken ben hep ayakta yürüyüp duruyordum inan. Çünkü oturunca gaz sıkışıyor karnında sanki ama yürüyünce atıyorsun herşeyi. Yavaş yavaş orada izin bile kalmıyor nereyse, incecik bir pembe çigi o kadar. Ben orası dokununca falan hep acıyacak bile sanmıştım, ne safmışım yaaa LOLLOLLOL

Dediğim gibi doğum korkulacak bir şey değil inan. Ben bu muymuş yani dedim doğum, bu muymuş bu kadar abartılan. Sakın öyle korkulara falan kapılma arkadaşım, rahat ol. Rahat ol ki, bebeğin de rahat olsun, doğumun süper geçsin Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up

Aklına ne takılırsa sor hiç çekinmeden Thumbs%20Up

Yukarı Dön
asya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2008 Saat 13:35
canım sana teşekkür etsem azdır herhalde...
öyle güzelnlatmışsın ki içime su serpildiTongueTongue. aman allahım her kafadan bi ses çıkıyor yok sezeryan olma şöyle oluyor böyle oluyor vs...neyse şimdi çok rahatladımEmbarrassedEmbarrassedsen bir meleksinStar
söylediklerini aklımda tutacağım ve inş. ben de bebeğim doğar doğmaz emzireceğim.Embarrassed

bu arada cumartesi alışverişe çıkıyorumSmileSmile kızımın tüm ihtiyaçlarını almak için...zıbın çok işe yaramıyor dediler bi tane almıştım tekrar almasam mı acaba ne dersin?

kendine iyi bak canım görüşmek üzere...

Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5691
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2008 Saat 13:57
Ilk günlerde zibin giydirmene tavsiye ederim, cok rahat oluyor 3 tane bulunsun bence
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.