|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
lindera
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: çene ve boyun bölgesinde bezelerGönderim Zamanı: 11 Tem 2015 Saat 10:46 |
|
iyi çalışmalar Kadir Hocam
Oğlum 10 yaşında.yaklaşık 5 ay önce boyun ve çene bölgesinde bezeler çıkmıştı. ele de geliyor. Sag çene baya şişmişti. bir sürü bölüm(diş,kbb,hematoloji) ve bir sürü tahlil ve en sonunda iğne biyopsisi ve patoloji sonucu süresini sıkıntılı bekleyiş...Dayısı şu an lenf kanseri sebebi ile kemoterapi alıyor. durum böyle olunca şüpheli yaklaştı KBB.Biyopsi sonucu da şüpheli geldi egsizisyonu önerilir yazıyordu Doktor tutturdu ille operasyonla kitleyi alıp patolojiye göndermeliyiz diye. Allahtan son anda çocuk hematoloji prof. u olaya el koydu. bunlar her çocukta olur normal. hiç sıkıntı yok evinize gidin dedi.Tabi bu arada antibiyotikle kitlenin şişi indi. Ancak şimdi yine sağ çene üstünde 2 sol boyun kısmında 1 adet kitle geliyor elimize. 2 gün ağrıdığını söylüyordu oğlum. Şu an ağrı yok.Fakülteye götürüp aynı süreci yaşamak istemiyoruz.Ne yapmalıyım? Zaten dayımızın durumundan dolayı psikolojimiz bu yönde çok bozuk. Hastalık hastası oldum. her seyden şüphe ediyorum... Biraz uzun oldu kusura bakmayın....iyi günler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Tem 2015 Saat 11:06 |
|
Aranmayin.. Ellediginizde, deri altinda hareketli olanlar, zararsizdir. Deri altindaki dokulara sabit olup, oynamayanlar suphelidir.
|
|
![]() |
|
banu006
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Tem 2015 Saat 15:06 |
Hocam sabit olanlar suphelidir demişsiniz benimde oglumun başında sol yan tarafta mercimek büyüklüğünde sabit bir şişlik oluyor ama 1 ay kadar durup kayboluyor ama tekrarlayabiliyor bu durum nedir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Tem 2015 Saat 19:13 |
|
Bastan bahsetmiyorum, boyundan bahsediyorum.. Kafatasi ustundekiler, lenf veya yag bezi olabilirler, onlara bakmiyoruz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|