Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Tavsiyeleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çene cerrahı tavsiyelerinizi bekliyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇene cerrahı tavsiyelerinizi bekliyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3462
Mesajın Direkt Linki Konu: Çene cerrahı tavsiyelerinizi bekliyorum
    Gönderim Zamanı: 29 Mar 2011 Saat 12:55
Merhaba arkadaşlar
benim yirmi yaş dişimin çekilmesi gerekiyor ama ete gömülü olduğu için çene cerrahı tarafından ameliyatla alınması gerekiyor
ben yıllardır çekiyorum ama çok korkuyorum işinde uzman biri yapmıyorsa aylarca çekiyormuşsun konuşamıyor yemek yiyemiyormuşsun
bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı tavsiye edeceğiniz hiç sıkıntı yaşamadım dediğiniz bir çene cerrahı tavsiye edebilir misiniz?
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 7222
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2011 Saat 17:46
ben de iki sene önce gömülü hiç çıkmamış yirmilik dişimi çektirdim ama tamamen tesadüf olmuştu LOL
yeni açılan bi tıp merkezi vardı, gittik eşimle. hem o hem ben muayene olduk, çıkarken diş muayene ücretsiz yazıyordu, benim yirmiliklere bi baktırayım nasıl olsa bedavaymış dedim LOLLOL adam muayene etti, alınması gerek dedi. gün alalım o zaman dedik, yoo hemen alıvereyim dedi LOLLOLLOL şok olduk, heyecanlandım, korktum falan bi baktım kendimi diş alınması için hazırlık yapılıyor olarak buldum. LOLLOLLOL güldüğüme bakma alınırken çok acı duydum, yıktım ortalığı Tongue ama eline sağlık çok memnun kaldım. koltuktan kalkar kalkmaz ağrım geçti diyebilirim, yara iyileşene kadar dikkat ettim o kadar, iki saat sonra günlük yaşama dönmüştüm.Big smile
aynı doktoru bulsam bi yirmiliğim daha var ama tıp merkezi kapanmış bileee LOLLOLLOL
tek bildiğim doktorun adı Savaş Bey idi. hava kuvvetlerinde de doktorluk yapıyorum demişti Confused 
Yukarı Dön
pinar35 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1952
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2011 Saat 18:01
off 20 lik deme bana üst 2 tanesini çektirdim birşey yoktu
alt sağı çektiriken öldüm öldüm dirildim
alt solu çekirmeye cesaretim yok
gömülü olunca daha kötü hele alttaki çeneye kaynamış olduğunda fecei can yakıyor..
acı gerçekleri söylemeden geçemedimLOL

nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ben izmirde konak diş hastanesinde aldırdım gömülü 20 liklerimi
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2011 Saat 23:04
tam karar veriyorum olmaya sonra yine böyle gözüm çok korkuyor ama yıllardır çekmekden de usandım
ben ankarada oturuyorum pınarcım yazmayı unutmuşum
kevsercim belki nette bulurum savaş beyi biraz bakınayım sağol canım

Düzenleyen mine - 30 Mar 2011 Saat 23:04
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Puanlar: 2589
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2011 Saat 15:46
Mine bende de yarı gömük bir yirmilik diş var çekilmesi gereken ama acı vermediği için hiç düşünmüyom valla
sana Ankarada isim veremem ama burda ist ssknın ağız ve diş sağlığı merkezleri var ben bostancıdakine gitmiştim kanal,dolgu vs için inannılmaz güzel biyerdi sandım özel hastane..ili alaka süperdi..ozaman orda çene cerrahı yoktu şimdi gelmiş bende bu gün yarın şu kayık çenem için gitcem
sana tavsiyem araştır bakim ankarada varmı ağız diş sağlığı merkezi..
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
saklibahce Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 677
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2011 Saat 12:26

20 lik diş belası bende de vardı minecim. birkaç yıl önce dr ameliyatla alınması gerekiyor deyince korktum ve çektirmedim. hamile kalmadan hemen önce inanılmaz sancıdı, bebekte düşünüyor olunca hamilelik sürecinde çektiremeyeceğim için mecburen gittim dra. kayınvalidemlerin yıllardır tanıdıkları bir drun özel muayenehanesine gittim. röntgen çektirmemi istedi, antibiyotik verdi falan. röntgen sonucunda ben burda alamam bunu dedi ConfusedConfusedConfused e dedim napcaz tam teşekküllü bi yerde aldırman lazım vs vs. keçiören tepebaşında ağız ve diş sağlığı merkezi açılmış. giden tanıdıklar çok temiz bir yer olduğunu söylediler, birde oraya gideyim dedim. gittim röntgeni gösterdim, bunumu çekemediler dedi güldü kadın. sanki normal diş çeker gibi 2 dk sürdü LOLLOLLOL bide yavrumlu kuzumlu konuşarak rahatlattı beni kadın. Allah bin kez razı olsun ondan, ve kuruş para harcamadım. bi iki gün o dişin boşluğuna alışmakta zorlandım, ve damak tadı değişiyor haliyle onun sıkıntısını yaşadım.  sonra herşey normale döndü. ben çok memnun kaldım keçiörendeki yerden. ve hakikaten çok temiz bir yerdi. tavsiye ederim...

Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2011 Saat 12:56
zübeydecim sağol canım ya korkuyorum işte randevu almıştım gözümü karartıp bi yerden sonra iptal oldu doktor acil şehir dışına çıkmış sanada çok geçmiş olsun ne oldu gidebildin mi doktora

esracım ay çok rahatladım senin yazını okuyunca özelden adresi ya da telefonu varsa yazabilir misin canım randevu alıp bi görünürüm sende memurmuydun benim eşim memur bizden de para almazlar inşallh
benim hamileliğimde çok kötü tutmuştu ağrım kadın doğum doktorundan izin alın çekelim dediler doktorum da çekilmesi için izin verdi ama ben cesaret edemedim çektirmedim korktum şimdi tam karar vermişken cesaret etmişken çektirip kurtulayım diyorum
Yukarı Dön
saklibahce Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 677
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2011 Saat 13:11

canım benim özel değil orası. ssklıyım ben. sskmla çektirdim, yeşil kartı olan yeşil kartla gidip tedavi olabiliyor. devlete bağlı.

dosyayı bulabilirsem kadının adınıda veririm sana. keçiöreni az çok biliyorsan güçsüzler yurdu var tepebaşında. balıkçılar falan var. tam tepebaşı göbekte. balıkçıların hemen arkasında kime sorsan gösterir orayı. kızılay, ulustan falan k.ören tepebaşı otobüsleriyle çok rahat ulaşabileceğin bir yer.
batıkentten k.ören dolmuşlarıyla da ulaşabilirsin oraya.

oraya sabah erken gidip sıra alınıyo diye biliyorum. ama tellede randevu alınabiliyo sanırım. nette bir taratırsan k.ören ağız ve diş sağlığı merkezi diye ulaşabilirsin bilgilerine. telide 0 312 360 00 07
arayıp bilgi alabilirsin canım

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.