Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çat kapı misafir
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçat kapı misafir

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hüdanur Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 476
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2008 Saat 18:46
Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

ayyy kızlar sizde ne cevherler saklıymış bak bak hiç belli etmiyorlarLOL yani ümüt ustanın oktay ustanın sizden öğreneceği çok çey var bence harikasınız  Thumbs%20Up benimde buzluğumda buzluk böreğim .sarmalarım,milföyüm ve daha önce yapabildiysem buzluğa ettiğım pastalarım hazırdır.yoksa eğer kolay piramit pasta tarifim var dır on dakikada hazır olur çay demlenene kadar da dolapta dinlendi mi tamamdır bu işTongue sizede bi ara vereyim bu tarifi hızlı oluyorLOL
piramit pasta cok lezzetli oluyorr hmmm canım cekti.bi ara tarifini verde arkadaslarda mahrum kalmasınWink
Yukarı Dön
hüdanur Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 476
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2008 Saat 18:48
Orjinalini yazan: duygu duygu Yazdı:

Ay herhangi birinize çat kapı misafir olabilir miyim? Kim olursa olsun, farketmez.

Bana çok çat kapı misafir gelir. Ben onları içeri buyur eder etmez çaktırmadan telefonu kaptığım gibi evin karşısındaki pastaneyi ararım. Tuzlu-tatlı yarımşar kilo ve yaş pasta kişi sayısına göre sipariş ederim. Oldu bittiLOLLOLLOLLOLLOL Bazı diyette olan arkadaşlar var, onlar gelirse de sütlü tatlı söylüyorum. Hizmette sınır yokturLOLLOLLOL
en guzelide senin cözümmüş tebrikler dogrusuClapClap LOL
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1598
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2008 Saat 21:57
ilahi duygu en pratik seninki olmuş kız bence hepimiz onu deneyelim çat kapı oluncaLOLLOL
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 9950
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2008 Saat 23:32
Deneyin deneyin pişman olmazsınızLOLLOLLOL
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10127
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2008 Saat 23:43
LOLLOL

Ay herhangi birinize çat kapı misafir olabilir miyim? Kim olursa olsun, farketmez.

Bana çok çat kapı misafir gelir. Ben onları içeri buyur eder etmez çaktırmadan telefonu kaptığım gibi evin karşısındaki pastaneyi ararım. Tuzlu-tatlı yarımşar kilo ve yaş pasta kişi sayısına göre sipariş ederim. Oldu bittiLOLLOLLOLLOLLOL Bazı diyette olan arkadaşlar var, onlar gelirse de sütlü tatlı söylüyorum. Hizmette sınır yokturLOLLOLLOL
habersiz misafirlere  bende   senin gibi yaparım... Boşuna dememişler  misafir umduğunu  değil bulduğunu( pastane mamulü)  yer...LOL
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
rabia narin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1067
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2008 Saat 23:56
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

benimde dondurucuda sigara böreğim vardır,çıkarır kızartıveririrm..soora zeytinyağlı yaprak sarmamda hazırdır dondurcuda çabucakta pişer hemen..içli köftemde vardır mesela oda hemen ısıtırım yanına salata çeşitlerinden biri ehh bi misafir savar..mantıyıda unutmayım,milföyümde var..örneğin poğaçayı yapıp dondurcuya atarsın çıkarıp tavada ısıtırsan işte sana poğacada hazır..baktın misafir ''ay ben tokum bişiy yapma çocuklu kadınsın bi çay yeter'' derse bisküvilerim,hazır kekim,elazığdan gelmiş sucuk,nohut,badem çerezlerim hep hali hazırdırBig%20smileaa bide dövülmüş haşhaşım vardır..hemen hamuru yoğur 4 yumak olsa yeter tavada haşhaşlı çörek yaparımBig%20smile

inanamıyorum sana yaaau,sen nikini süperwoman olarak filan değiştir bence... maşallah maşallah pu pu pu pu nazar değmesinClown

o ğ l u m   o l m a d a n   a s l a . . .
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2008 Saat 23:58

süpersin yaa, aynı benLOLLOL

Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2008 Saat 00:02
yaaau arkadaşlar bu ikramlar çatkapı misafire yapılan şeylerse haberli gelenlere kimbilir neler yapıyorsunuzdur yaw, maşallah süpersiniz walla, tatlısına kadar herşeyi yaptınız, ben bunları yapana kadar misafir evine varıp akşam yemeğinide yemiş olurLOLLOL

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.